Redactia.ro
Home » Monden » Emoții la Survivor România! Jador suferă o accidentare gravă pe traseu

Emoții la Survivor România! Jador suferă o accidentare gravă pe traseu

Jador suferă o accidentare gravă pe traseu

Emoții la Survivor România! Presiunea și emoțiile fac parte din cadrul emisiunii Survivor România 2021. Echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor se luptă din răsputeri să câștige bătăliile. În ediția de duminică, Jador se va accidenta cumplit, pe traseu, fiind transportat de urgență la spital.

Emoții la Survivor România! Concurenții se prăbușesc la pământ

Emoții la Survivor România! Sezonul 2 al emisiunii Survivor România este mult mai intens, față de cel anterior. Concurenții deja au ajuns la capătul răbdării, iar ambele echipe au deja numeroase conflicte. În ediția de duminică, 28 februarie, Faimoții și Războinicii se vor lupta într-un joc cu miza foarte mare, și anume comunicarea cu cei dragi. Lipsa hranei și condițiile dificile de pe Insula Dominicană îi determină pe concurenții de la Survivor România să cedeze și să aibă ieșiri necontrolate.

În zilele trecute, echipa Războinicilor și cea a Faimoșilor au luptat pentru recompense și imunitate, iar de această dată concurenții se vor lupta într-un joc pentru comunicare. Cu siguranță, toți concurenții simt lipsa persoanelor dragi, motiv pentru care psihicul lor este de multe ori sensibil. Învingătorii din această seară vor primi mesaje audio din partea partenerilor de viață sau din partea celor dragi. Vestea că le vor auzi vocea persoanelor dragi i-a emoționat până la lacrimi pe concurenții din echipa Faimoșilor, dar și pe cei din echipa Războinicilor. Unii dintre ei se vor prăbuși de emoție și de dor. Așadar, aceștia sunt deciși să lupte pentru a câștiga bătălia.

Jador se accidentează pe traseu

De asemenea, telespectatorii vor avea parte de un moment nu tocmai plăcut, pentru că Jador, din echipa Faimoșilor se va accidenta grav pe traseu. Presiunea și emoțiile își spun cuvântul, iar în lupta pentru a aduce puncte echipei sale, Jador suferă o accidentare cumplită pe traseu și va avea nevoie de îngrijiri medicale specializate. Artistul va fi transportat de urgență la spital. Totodată, duminică seara, concurenții și telespectatorii vor afla cine va părăsi competiția.

După trei înfrângeri consecutive suferite în această săptămână, Faimoșii sunt cu moralul la pământ. Aceștia vor trece din nou prin mari emoții și mult suspans în cadrul consiliului de eliminare. Două concurente de la echipa lor au fost nominalizate să părăsească competiția, și anume Roxana Nemeș și Elena Marin. Celor două li se va mai adăuga o colegă sau un coleg, în urma nominalizării făcute de către favoritul publicului. Toate acestea vor fi difuzate pe Kanal D, de la ora 20.00.

Majda Aboulumosha, din echipa Faimoșilor s-a declarat dezamăgită de faptul că Jador a nominalizat-o să plece acasă. Aceasta nu poate înțelege gestul artistului, motiv pentru care a început să plângă. Mulatra nu se mai regăsește și de multe ori își dă seama dacă e timpul să plece acasă sau să rămână. „Nominalizarea de aseară am primit-o natural, așa cum s-a văzut. Am avut o reacție naturală. Am fost sinceră și am spus că nu mă așteptam, poate din partea unora, eu mă voi duce acasă la familia mea, dar nu mă așteptam din partea lui Jador. În momentul asta nici nu-mi vine să cred că îmi tot vine să plâng și nu-mi dau seama dacă am căzut psihic sau îmi e dor de casă”, a declarat Majda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: