Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt părinții Roxanei Ghiță de la Survivor România. Ce relație are sportiva cu aceștia

Cine sunt părinții Roxanei Ghiță de la Survivor România. Ce relație are sportiva cu aceștia

GALERIE FOTO (7) Cine sunt părinții Roxanei Ghiță de la Survivor România.

Cine sunt părinții Roxanei Ghiță de la Survivor România. Roxana Ghiță a fost eliminată vineri seara, din competiția Survivor România 2021, din motive medicale. Daniel Pavel, moderatorul emisiunii le-a dat vestea concurenților și telespectatorilor, care au rămas surprinși de decizia luată. Se pare că probleme de sănătate cu care se confruntă Roxana nu pot fi vindecate în cadrul competiției.

Cine sunt părinții Roxanei Ghiță de la Survivor România. Ce relație are sportiva cu aceștia

Cine sunt părinții Roxanei Ghiță de la Survivor România. Sezonul 1 al emisiunii Survivor România 2021 are multe momente de tensiune și agitație. În ultima perioadă, atât echipa Faimoșilor, cât și echipa Războinilor sunt obosițit și fără vlagă, din cauza traiului pe care îl duc pe insula Dominicană. Ei bine, scopul concursului este ca cel mai bun să câștige, așa că aceștia luptă în continuare pentru marele premiu. În ediția de vineri seara, o veste avea să-i șocheze atât pe concurenți, cât și pe telespectatorii. Roxana Ghiță, din echipa Războinicilor a fost eliminată din concurs, din cauze medicale. Daniel Pavel nu a vrut să ofere mai multe detalii despre starea de sănătate a tinerei, dar cert este că problemele nu pot rezolvate în cadrul emisiunii.

De când a intrat în concurs, publicul a fost atras de ambiția și puterea Roxanei, așa că majoritatea au dorit să afle mai multe lucruri despre ea. Roxana face parte dintr-o familie înstărită, și nimeni nu se aștepta ca părinții ei să îndeplinească următoarele funcții. Luminița, mama Roxanei este director în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor de mulți ani, iar tatăl ei se ocupă de climatizarea a două mari centre comerciale din București. Mai mult, femeia deține și patru imobile și două terenuri, cât și un salariu de funcționar public destul de mare, așa că nu se poate plânge de o situație financiară rea. Roxana Ghiță are o legătură strânsă cu cei doi părinții ai săi, dar și cu sora ei mai mică. Tatăl sportivei are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale. „Roxana este o tânără sportivă altruistă, ambițioasă și de anduranță. De mică a avut această rezistență în sport. Anul trecut am fost în Austria, la ski, și am reușit să facem 100 km de coborâre într-o zi. Are tot ce-i trebuie pentru a câștiga Survivor”, a declarat tatăl sportivei.

Roxana Ghiță, eliminată de la Survivor România

Roxana Ghiță era una dintre cele mai puternice fete din echipa Războinicilor, iar plecarea ei acasă le va îngreuna situația colegilor ei. Invitată să spună câteva cuvinte înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii săi, Roxana a spus că este tristă pentru că trebuie să plece acasă, dar că este bucuroasă pentru că și-a făcut atâția prieteni. „Sunt emoționată și șocată, tremur toată. Văd că s-a făcut echipa mai mare. Bun venit celor noi Războinici. Mă simt foarte copleșită de multe sentimente și mă simt tristă. Mă simt câștigată, am câștigat o echipă pe care nu o aveam. Îi iubesc pe oamenii ăștia foarte tare și o să-mi fie dor de ei”, a spus Roxana Ghiță.

De asemenea, când a ajuns la hotel, Roxana le-a transmis fanilor, în miez de noapte că nu poate dormi din cauza că a băut cafea după atâta timp, iar aceasta și-a făcut efectul. Fosta concurenta de la Survivor le-a transmis susținătorilor ei că va iniția un live unde le va răspunde la toate întrebările.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: