Redactia.ro
Home » Monden » De ce lipsește Roxana Ghiță de la Survivor? Va mai reveni Războinica în competiție?

De ce lipsește Roxana Ghiță de la Survivor? Va mai reveni Războinica în competiție?

GALERIE FOTO (3) De ce lipsește Roxana Ghiță de la Survivor? Va mai reveni Războinica în competiție?

În ultimele ediții, Roxana Ghiță a lipsit din competiția Survivor România. Fanii s-au întrebat dacă Războinica va mai apărea în show-ul televizat. 

De ce lipsește Roxana Ghiță de la Survivor

Roxana Ghiță nu și-a mai făcut apariția la Survivor România și a lipsit atât de la jocuri, cât și de la consiliile de elimnare. Fanii au devenit curioși și și-au pus întrebări legate de dispariția acesteia.

De ce lipsește Roxana Ghiță de la Survivor? În penultimul consiliu de eliminare, Roxana a ieșit din nou în topul preferințelor publicului spre uimirea concurentei care nu se aștepta ca de două ori consecutiv să acumuleze cele mai multe voturi. Chiar și așa, se pare că la ultimul consiliu, Roxana nu a fost prezentă.

De ce lipsește Roxana Ghiță de la Survivor? Va mai reveni Războinica în competiție?

Atât Roxana Ghiță, cât și Alexandra Stan au fost accidentate, iar acesta ar fi motivul pentru care cele două lipsesc din emisiune. Se pare că Roxana Ghiță mai are și o altă problemă de sănătate și acest lucru l-a dezvăluit Mihaela Berțeanu. Aceasta a mai spus că Roxanei i s-a făcut rău pe teren de la o problemă mai veche cu ovarele și se află sub supravegherea medicilor, însă își dorește să vină cât mai repede pe teren.

”Roxana nu are o problemă gravă. Ea are o problemă cu ovarele. A fost la un moment dat externată și trebuia să vină înapoi în camp. Am înțeles că până să o aducă în camp i s-a făcut înapoi rău, dar nu e nimic grav, trebuie doar ținută mai mult sub supraveghere. Din ce am înțeles este hotărâtă să se întoarcă, iar pauza asta cât a stat la spital nu a făcut-o să dea înapoi. Din ce am înțeles, ea nu vrea acasă”, a declarat Mihaela.

Relația dintre Roxana Ghiță și colegul ei Andrei Dascalu

Dispariția ei a venit la puțin timp după ce a recunoscut că este îndrăgostită de coechipierul său, Andrei Dascălu. Roxana Ghiță a dat câteva detalii despre o posibilă relație între ei.

De ce lipsește Roxana Ghiță de la Survivor? Iar dacă pe plan sportiv, Roxana nu stă foarte bine, iată că pe plan sentimental este foarte fericită. Aceasta nu s-a sfiit să recunoască că are sentimente puternice pentru Andrei, noul Războinic intrat în echipă.

De ce lipsește Roxana Ghiță de la Survivor? Va mai reveni Războinica în competiție?

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă.  Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a recunoscut Roxana Ghiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: