Redactia.ro
Home » Monden » Majda, în lacrimi din cauza lui Jador. Prezentatoarea Tv pare tot mai dezamăgită de colegul său: „Nu mă așteptam din partea lui Jador…”

Majda, în lacrimi din cauza lui Jador. Prezentatoarea Tv pare tot mai dezamăgită de colegul său: „Nu mă așteptam din partea lui Jador…”

Majda, în lacrimi din cauza lui Jador

Majda, în lacrimi din cauza lui Jador. Tensiunile de la Survivor România devin mult mai grave  între concurenți, iar acest lucru îi afectează psihic pe unii dintre ei. La echipa Faimoșilor, Majda este cu moralul la pământ, după ce prietenul și colegul său, Jador a nominalizat-o la consiliu pentru a pleca acasă. Prezentatoarea Tv a izbucnit în lacrimi, menționând că nu se aștepta la acest lucru din partea artistului.

Majda, în lacrimi din cauza lui Jador. Prezentatoarea Tv pare tot mai dezamăgită de colegul său: „Nu mă așteptam din partea lui Jador…”

Majda, în lacrimi din cauza lui Jador. Concurenții de la Survivor România au parte de o perioadă dificilă, după ce au avut loc mai multe tensiuni între participanți. Duminică, echipa Faimoșilor a mai pierdut un concurent, pe Simona Hapciuc după ce aceasta a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Tot duminică, Jador a fost votat favoritul publicului pentru a treia oară, acesta fiind nevoit să nominalizeze un coleg pentru a pleca acasă. Deși a menționat că îi pare rău, Jador a numit-o pe Majda, cea cu care artistul nu a avut niciun conflict de la începerea show-ului. Gestul artistului i-a surprins atât pe Faimoși, cât și pe Majda, care a declarat că nu se aștepta.

În episodul de joi, Majda vorbește despre decizia luată de Jador, menționând că este foarte dezamăgită de atitutinea colegului său. „Doar că poate nu mă așteptam din partea lui„, a declarat Majda la Survivor România. De asemenea, vedeta izbucnește în plâns, după care încearcă să ss încurajeze singură. „Îmi voi șterge lacrimile, voi pune zâmbetul pe față și voi alături de echipa mea și voi lupta„, a spus prezentatoarea tv printre lacrimi.

De asemenea, în ediția următoare telespectatorii vor putea afla părerea Faimoșilor despre Simona, fosta lor colegă. Printre aceștia se numără și Jador, care nu are tocmai o părere bună de actriță. „Simona este un om răutăcios! A plecat… te pupăm„, a fost mesajul lui Jador pentru Simona Hapciuc. În tot acest timp, echipa Războinicilor vor profita pe starea actuală a Faimoșilor și vor încerca să câștige toate bătăliile de pe traseu. „Majda clar este căzută acum puțin psihic”, a spus un concurent de la echipa Războinicilor.

Jador a nominalizat-o pe Majda să plece acasă

Jador a fost cel mai votat concurent din echipa Faimoșilor la Survivor România. Acesta a declarat în consiliu că se aștepta să fie susținut de oamenii de acasă pentru că tot de poate pe traseu. „Mulțumesc tuturor oamenilor care mă susțin, mulțumesc rudelor care sunt cu nemiluita, 60 de de verișori de gradul întâi, în caz că se miră cineva”, a spus Jador. Ulterierior, acesta a fost rugat de moderator să nominalizeze un Faimos pentru a pleca acasă. Așadar, Jador a ales-o pe Majda, concurenta cu care acesta se înțelege cel mai bine. Din punctul său de vedere, Majda este slabă pe traseu, acesta fiind și motivul pentru care a nominalizat-o.

„Eu nu sunt niciun judecător, eu nu judec pe nimeni, eu doar spun ce cred.Judecătorul nostru e publicul și publicul decide care dintre acești oameni trebuie să plece acasă. Eu vreausă rămână toți, n-am ce să fac, trebuie să fiu corect cu noi ca echipă. O iubesc cel mai mult dintre fete, dar trebuie să o votez pentru că e cea mai slabă și o să spun Majda”, a spus Jador.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: