Redactia.ro
Home » Monden » Jador s-a făcut de râs la Survivor. Momentul devenit viral pe Tik-Tok

Jador s-a făcut de râs la Survivor. Momentul devenit viral pe Tik-Tok

Jador

Jador este unul dintre membrii echipei ”Faimoșii” de la Survivor România. Cântărețul de manele are milioane de fani care îi urmăresc fiecare pas din cadrul competiției. Multe momente din emisiune cu artistul au devenit virale, iar unul dintre ele a provocat de-a dreptul amuzamentul, tuturor utilizatorilor Tik-Tok, în aceste zile.

Jador s-a făcut de râs la Survivor. Momentul devenit viral pe Tik-Tok

Jador, membrul echipei ”Faimoșii” de la Survivor România, a stârnit amuzamentul multor internauți, după difuzarea ultimului episod al competiției. Totul are legătură cu partea în care Culiță Sterp a aflat, datorită unei fotografii, că iubita sa va da naștere unui băiat și nu unei fetițe așa cum a crezut până în momentul respectiv.

Pe fotografie apărea iubita artistului însărcinată și pe care scria ”It’s a boy!”. Atunci când a citit, Culiță Sterp s-a bucurat foarte tare că va deveni tată de băiat, doar că Jador, nedumerit a întrebat: ”Unde e băiatul?”, moment în care a provocat râsul celor de acasă, deoarece propoziția în limba engleză este una des întâlnită. Pe Tik-Tok, faza a devenit virală.

„E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi, nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, Doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e!”, a strigat încântat Faimosul Culiță Sterp.

Culiță Sterp: ”Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie”

Culiță Sterp nu și-a putut exprima fericirea în cuvinte la aflarea veștii că va deveni tată de băiat. Consideră că este cel mai frumos cadou primit de la Dumnezeu.

”Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie.  Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte. Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la «Survivor» m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață. Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!”a mai spus Culiță Sterp vizibil uimit.

În cadrul emisiunii Teo Show, mama lui Culiță Sterp, cunoscută publicului drept mama Geta, a spus că se aștepta ca nora ei să fie mamă de băiat și nu de fată, așa cum s-a crezut inițial.

„Mă credeți că a venit Daniela cam înainte cu 2-3 seri, ne-am mai uitat la emisiune. A venit la noi și i-am spus „Tu, fata, după fața ta se vede clar că tu nu faci fată, tu băiat o să ai, se vede așa după fața ta”, și cum m-am uitat eu asa la ea zic: ”Tu mai mult ca sigur ai băiat nu cred că ai fată” și ea zice: ”Da de unde știi?”, a rămas foarte surpinsă, ”Voiam să vă spun că am fost la ecograf la Cluj”. Când s-a dus i-a spus că are băiat”, a declarat mama Geta, la Teo Show.

Ce nume va avea avea băiatul lui Culiță Sterp

Tot mama Geta a divulgat și ce nume va purta nepotul ei: Mihai.

 „Numele e Mihai! Dacă așa a a zis Majda, să-l cheme Mihai, apoi Mihai să-i rămână numele. De multe ori o fată se descurcă mult mai bine ca un băiat în viață. Dar toți bărbații își doresc prima dată băiat. Și eu am plâns de fericire cu Culiță odată ”, a mai spus mama Geta, la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: