Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Carmen de la Sălciua cu Jador. Cântăreața a recunoscut totul!

Ce relație are Carmen de la Sălciua cu Jador. Cântăreața a recunoscut totul!

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față și a recunoscut ce relație are cu Jador! Cântăreața de manele a mărturisit totul fanilor.

Ce relație are Carmen de la Sălciua cu Jador

Un zvon circulă de zile bune în showbiz. Carmen de la Sălciua ar fi dorită ca iubită de Jador! Pentru a clarifica acest lucru, cântăreața de manele a rupt tăcearea și a spus adevărul fanilor, transmite Spynews.

„Pe multe vlogguri Jador vorbește de tine foarte frumos. Crezi că ar avea intenții ascunse de viitor?”, este întrebarea unui fan de pe rețelele de socializare.

Artista a precizat că primește adesea întrebări despre acest subiect și că este firesc faptul ca oamenii să se aprecieze între ei. „Primesc foarte multe întrebări pe acest subiect. Suntem oameni, putem avea drag, apreciere, intenții… Ascensiunea noastră se aseamănă foarte mult… simplitatea, simțul umorului. Toate calitățile astea apropie oamenii astfel încât să lege legături, să aibă intenții, să aibă păreri frumoase…”, a fost răspunsul lui Carmen de la Sălciua, pe un InstaStory.

Carmen de la Sălciua le-a spus fanilor de pe Instagram printr-un mesaj ce se întâmplă între ea și Jador.

Carmen de la Sălciua, împotriva vaccinului anti-covid

Carmen de la Sălciua pare o persoană religioasă din declarația pe care a făcut-o, la un moment dat, despre vaccinul anti-coronavirus. Interpreta crede că are legătură cu ciparea prezisă în Sfânta Scriptură și de aceea nu-și va face vaccinul.

”Are legătură cu cipul și cu toate vremurile despre care se scrie în Sfânta Scriptură. Nu cred în acest vaccin și nici nu vreau să îl fac (…) Cei care vor să-l cunoască pe Dumnezeu vor ști și își vor da seama că tot ce scrie în Biblie se împlinește și vrem sau nu singura scăpare e acolo Sus! Necazurile ne vin de pe urma păcatelor, iar păcatele ne îndepărtează de Dumnezeu! În unele momente, logica nu își mai are sensul! Aceste lucruri sunt permise pentru necredința și păcatele noastre. Cei care vor răbda până la sfârșit se vor mântui!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Jador suferă după Georgiana, fosta lui iubită

Jador se află acum în emisiunea Survivor România. Acolo i-a mărturisit Amnei că suferă foarte mult după fosta sa iubită Georgiana, de aceea a plecat din țară, ca să o uite.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă (…) Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea””, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: