Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Ellei după ce Jador a recunoscut că nu o poate uita pe Georgiana

Prima reacție a Ellei după ce Jador a recunoscut că nu o poate uita pe Georgiana

Ella

Jador a recunoscut în cadrul emisiunii Survivor România că a decis să fie concurent al acestei competiții pentru a o uita pe Georgiana, fosta lui iubită de care s-ar fi despărțit recent. Ella, cea care i-a fost și ea iubită la emisiunea ”Puterea Dragostei”, a avut prima reacție cu privire la acest subiect.

Prima reacție a Ellei după ce Jador a recunoscut că nu o poate uita pe Georgiana

Jador a avut un moment de sinceritate la Survivor România. Cuprins de tristețe, el i-a recunoscut artistei Amna, că a venit la această competiție pentru că suferă din dragoste, mai exact, pentru a o uita pe fata de care s-a despărțit, Georgiana. Ella, fosta sa iubită de la ”Puterea Dragostei”, a reacționat imediat cu privire la ceea ce a mărturisit Jador, informează știrilekanald.ro

Mai exact, Ella a decis să plece la munte să se relaxeze și să uite de cântăreț. Acolo s-a întâlnit și cu oameni care o îndrăgesc.

„Nu pot să vă spun ce simt în momentul în care văd oameni care… efectiv sar pe mine. Se bucură să mă vadă, îmi transmit emoție și atâtea lucruri frumoase. Efectiv… vă iubesc! Sunteți extraordinari! Sunteți minunați! Nici bine nu am ajuns pe partie și au început să mă asalteze cu cuvinte frumoase. Sunteți extraordinari, vă iubesc pe fiecare! Vă pup!”, a spus Ella.

Jador suferă după Georgiana

Artistul i-a dezvăluit Amnei că Georgiana și-a bătut joc de el și că este o persoană egoistă. Drept urmare, el vrea să o uit.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

De altfel, Jador a precizat și că toată viața sa o va iubi pe Georgiana, chiar i-a compus și o melodie în semn de dragoste.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus Jador

Jador face parte din echipa Famoșilor la Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: