Redactia.ro
Home » TV » Jador, accidentat la Survivor România. Războinicii sar la bătaie

Jador, accidentat la Survivor România. Războinicii sar la bătaie

GALERIE FOTO (4)

Ediția trecută a emisiunii Survivor România de la Kanal D a încins spiritele. În episodul 2 al noului sezon, tensiunile au început să crească între concurenți. 

 

Jador, accidentat la Survivor România

Survivor România a debutat sâmbătă, 9 ianuarie, iar duminică va fi difuzat cel de-al doilea episod. Jador s-a accidentat în timpul emisiunii și a căzut la pământ. Cântărețul a alimentat conflictele dintre taberele adverse, iar în momentul în care s-a declarat pregătit să îi bată pe toți, artistul a avut un moment de slăbiciune și a căzut la pământ.

Jador, către Războinici: Vă iau pe toți la rând și vă bat, și fete, și băieți.

Jador a alimentat conflictele dintre cele două tabere, Războinicii și Faimoșii, prin diferite comentarii la adresa echipei adverse. Mai mult, artistul, alături de Cătălin Moroșanu au început să o critice pe Alexandra Stan pentru că este nemulțumită de mâncarea primită în cadrul competiției.

Jador: Lui Stan (n. red. Alexandra Stan) nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, vrei să te mint?!

Cătălin Moroșanu, către Alexandra Stan: Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!

Alexandra Stan: Mi-am dat seama că chiar suntem la Survivor.

Ceilalți Faimoși i-au sărit în ajutor cântărețului de manele, în momentul în care acesta a căzut la pământ.

În primul episod al emisiunii, Marinela de la Războincii a leșinat în timpul primei probe și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Survivor Românai este varianta românească a emisiunii Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Versiunea românească a fost lansată pe  18 ianuarie 2020 pe Kanal D România, iar primul sezon al emisiunii a fost prezentat de Dan Cruceru. Elena Ionescu este prima câștigătoare a emisiunii de la Kanal D și a primit un premiu în valoare de 250.000 de lei.

 

Jador nu a avut o viață ușoară

Jador este cel mai nou cântăreț al noii generații. Cântărețul a ales să participe la Survivor România și să plece în aventura vieții sale, tocmai în Republica Dominicană. Cântărețul Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru odată cu participarea în cadrul emisiunii matrimoniale Puterea Drgaostei de la Kanal D. După plecarea din competiție, Jador s-a lansat în muzică și și-a făcut un nume pe scenă, ocupând primele poziții în clasamentul de trending al Youtube-ului, săptămâni la rând.

Concurentul de la Survivor nu a avut o viață ușoară. Artistul provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum este unul dintre artiștii care câștigă sume fabuloase. Cântărețul de manele a ajuns în scurt timp de la lansare să ducă un trai mai bun și să asigure o viață mai bună și pentru familia sa.

Jador este din Bacou și are 27 de ani. Artistul care s-a prezentat drept lăutar în casa Puterea Dragostei, a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internaționale. În ciuda imaginii pe care și-a creat-o, Jador a fost un elev bun, care avea printre cele mai bune note și primea bursă de ajutor social pentru a merge la școală. După ce a absolvit facultatea, artistul a devenit masterand în Studii Economice, dar a ales să meargă mai departe cu muzica. Jador cere pentru o cântare suma de 4.000 de euro, bani care sunt împărțiți cu formația sa, scrie Viva!Astfel, Remus Ionuț Dumitrache câștigă într-o lună famuloasa sumă de 50.000 de euro la evenimentele la care participă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: