Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua îi atacă pe cei din comunitatea LGBT! Sonia Ferrari i-a declarat război!

Carmen de la Sălciua îi atacă pe cei din comunitatea LGBT! Sonia Ferrari i-a declarat război!

GALERIE FOTO (4) Carmen de la Sălciua îi atacă pe cei din comunitatea LGBT! Sonia Ferrari i-a declarat război!

Carmen de la Sălciua îi atacă pe cei din comunitatea LGBT! Cântăreața a stârnit un adevărat scandal după ce a judecat un fan. 

Carmen de la Sălciua îi atacă pe cei din comunitatea LGBT

Carmen de la Sălciua este o cântăreața de muzică populară apreciată în România, însă cei care o urmăresc știu că este credincioasă și consideră că multe lucruri se întâmplă cu voia lui Dumnezeu. De curând aceasta a stârnit o adevărată revoltă după ce i-a atacat pe cei din comunitatea LGBT.

În timpul unei sesiuni de întrebări organizate de aceasta pe pagina ei de Istagram, un fan a abordat-o și s-a plâns la ea de faptul că este discriminat din cauză că este gay și a întrebat-o pe cântăreață ce poate să facă. Răspunsul ei i-a atacat pe cei din comunitatea LGBT și s-a format un scandal imens.

”E o destrăbălare asta în ochii lui Dumnezeu. El a lăsat femeia și bărbatul! Noi, oamenii ne formăm propriile reguli și legi iar mai apoi suferim că nu suntem acceptați. Te sfătuiesc să îți îndrepți viața”,i-a transmis Carmen de la Sălciua tânărului.

Carmen de la Sălciua îi atacă pe cei din comunitatea LGBT! Răspunsul lui Carmen a fost considerat ca fiind jignitor de către membrii comunității gay. Astfel că, Sonia Ferrari, transsexual și nepoată a lui Nicolae Guță, a mărturisit pentru wowbiz.ro că i-a declarat război lui Carmen de la Sălciua, alături de întreaga comunitate gay din România.

Carmen de la Sălciua îi atacă pe cei din comunitatea LGBT!

Sonia Ferrari i-a declarat război lui Carmen de la Sălciua

Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guță, considră că interpreta are mari probleme de personalitate și că acestea au început să se manifeste în momentul în care a început să aibă succes și urmăritori în mediul online.

”Carmen de la Sălciua, acest nou Dumnezeu al omenirii, această Apocalipsa-în-Persoană, acest guru care ne spune tot ceea ce trebuie să facem, ce avem voie să facem, ce nu avem voie să facem, a început să se creadă Dumnezeu pe Internet și a început să ne spună dacă avem voie să ne punem cipuri, dacă nu avem voie…”Nu judeca să nu fii judecat!”

Ea nu are cum să ne judece comunitatea pentru că nu este ok. Așa cum noi am acceptat-o că a venit de undeva din mediul rural și i-am acceptat muzica, așa trebuie și ea să se emancipeze și să accepte lumea așa cum este. În primul rând, nu este o alegere felul cum suntem noi. O rog frumos pe Carmen de la Sălciua, acest nou Dumnezeu, să ne nască ea hetero! Și mai vreau să-i spun lui Carmen de la Sălciua că în Rai nu se intră cu botox.

La cei 262.000 de followers, mi se pare mult că își permite să denigreze. Uite, Bianca Drăgușanu are 1,2 milioane followers și nu denigrează pe nimeni. Îți dai seama ce ar face asta dacă ar ajunge la 1,2 milioane followers?

Ea nu are ce să judece! Fiecare este așa cum ne-a lăsat Dumnezeu și dacă Dumnezeu a ales să fim pe acest pământ înseamnă că este doar alegerea Lui. Trebuie să luăm lumea așa cum este, cu bune și rele. Trebuie să iubim omul așa cum este el. Nu există om perfect.

Consider că față de ea, Culiță Sterp a rămas om și este un exemplu, pentru că nu s-a schimbat. Ea, în schimb, își ia niște aere… Eu acum înțeleg de ce a lăsat-o Culiță, probabil că nu-i mai suporta ifosele, când el, de fapt, știa de unde provine ea”, a mai spus Sonia Ferrari pentru WOWbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: