Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin

GALERIE FOTO (2) Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! Vedeta a spus motivul pe pagina ei de Instagram, iar fanii s-au înfuriat imediat și au criticat-o.

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid

Carmen de la Sălciua a dovedit că este foarte sinceră cu fanii ei și le răspunde la toate curiozitățile. De data aceasta însă, unul din răspunsurile ei i-a înfuriat pe fani, aceștia fiind dezamăgiți de părerea cântăreței de muzică populară.

Recent, într-o serie de întrebări și răspunsuri organizată de aceasta pe pagina ei de Instagram, o internaută a ținut să-iatragă atenția vedetei pentru faptul că induce lumea în eroare cu teoria ei despre vaccinul anti-Covid. Mai mult, aceasta i-a spus să se documenteze în legătură cu situația în care ne aflăm și să-și regândească teoria.

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! Aceasta a declarat că se opune în totalitate vaccinului și a adăugat că nici măcar nu s-a gândit să își administreze serul salvator. Mai mul, aceasta crede că totul este legat de așa-numitul „cip”, potrivit spynews.ro.

”Cei care vor să-l cunoască pe Dumnezeu vor ști și își vor da seama că tot ce scrie în Biblie se împlinește și vrem sau nu singura scăpare e acolo Sus! Necazurile ne vin de pe urma păcatelor, iar păcatele ne îndepărtează de Dumnezeu! În unele momente, logica nu își mai are sensul! Aceste lucruri sunt permise pentru necredința și păcatele noastre. Cei care vor răbda până la sfârșit se vor mântui!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

De asemenea, Carmen de la Sălciua a mai adăugat și un pasaj Biblic pentru a-și menține părerea despre vaccin.

„Vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău, împotriva voastră… mințind pentru Mine”.

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid!
Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid!

Coronavirus în România

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 615.809 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). De asemenea, 540.437 de pacienți au fost declarați vindecați.

Până duminică, 15.230 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 26.12.2020 (10:00) – 27.12.2020 (10:00) au fost raportate 122 de decese (78 bărbați și 44 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dloj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.718.625 de teste. Dintre acestea, 7.783 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 5.688 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 2.095 la cerere.

Pe teritoriul României, 36.124 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 9.501 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 55.820 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 117 persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: