Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua nu crede în vaccinul anti-Covid: ”Are legătură cu cipul despre care se scrie în Sf. Scriptură”

Carmen de la Sălciua nu crede în vaccinul anti-Covid: ”Are legătură cu cipul despre care se scrie în Sf. Scriptură”

Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei

Carmen de la Sălciua nu crede în eficiența vaccinului anti-coronavirus. Cântăreața crede că acesta are legătură cu cipul pe care sfinții l-au prezis de-a lungul timpului. Drept urmare, Carmen de la Sălciua nu vrea să îl facă.

Carmen de la Sălciua nu crede în vaccinul anti-Covid

Carmen de la Sălciua refuză să își facă vaccinul anti-coronavirus. Artista nu crede în eficiența sa și îl asociază cu cipul despre care este scris în Sfânta Scriptură, transmite Spynews.

”Are legătură cu cipul și cu toate vremurile despre care se scrie în Sfânta Scriptură. Nu cred în acest vaccin și nici nu vreau să îl fac”, le-a transmis Carmen de la Sălciua celor din mediul online.

Mihai Trăistariu vrea să se vaccineze anti-coronavirus

În schimb, sunt și artiști care vor să facă vaccinul și spun că nu cred în teoriile conspirațiilor. Mihai Trăistariu îl consideră o soluție pentru a recăpăta libertatea.

„Sunt unul dintre primii artiști care au declarat că o să fac vaccinul. Nu am niciun dubiu că o să îl fac și nu am nicio teamă. Eu am făcut și vaccinul când a fost gripa aviară, doar că din ce am văzut la televizor, prima tranșă va fi disponibilă doar pentru cei din linia întâi. Cu siguranță trebuie să stau la coadă, să îmi vină rândul. Poate la primăvară. Eu nu cred în teoriile conspirațiilor, că sunt cip-uri în el, că ne omoară sau ceva.Vaccinurile au rostul lor și rolul lor, medicii le recomandă. eu cred că este singura soluție să avem parte de libertate.”, a spus Mihai Trăistariu.

A început campania de vaccinare în România

Declarațiile artiștilor vin în contextul în care în România a început vaccinarea anti-coronavirus. Primul român vaccinat este o asistentă de la Institutul Matei Balș din Capitală, pe nume Mihaela Anghel. Ea s-a declarat privilegiată să fie într-o astfel de postură și i-a îndemant și pe restul românilor ”să deschidă bine ochii și să se vaccineze pentru a scăpa de această greutate”.

”Este începutul sfârșitului pandemiei. Nu a durut, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut”, a mai declarat Mihaela Anghel după vaccinare.

Foto: Mihaela Anghel, primul român vaccinat anti-coronavirus

Vaccinarea este gratuită și nu este obligatorie

Premierul Florin Cîțu a precizat că vaccinarea este gratuită și nu este obligatorie.

”S-a muncit foarte mult.E un moment important, îl așteptăm de un an de zile. Apariția, livrarea și distribuirea vaccinului într-un timp record vor ajuta la eradicarea pandemiei sperăm într-un timp cât mai scurt. Săptămânal vom primi în jur de 140.000 de doze. România va primi în total în jur de 10 milioane de doze.Vom avea o campanie foarte bine pusă la punct.Vaccinarea este gratuită și nu este obligatorie.Vom continua cu campania de vaccinare în mass-media”, a spus premierul Florin Cîțu.

Ce reacții adverse are vaccinul anti-covid

Vaccinul anti-coronavirus are și reacții adverse: greață, roșeață, dureri locale, umflături locale, febră sau durere de cap.

”Reacțiile adverse sunt de intensitate ușoară-medie, cele mai frecvente locale – durere, roșeață, umflătură local sau dureri de cap, febră, greață. Au fost reacții majore la câteva persoane cu istoric alergic major.Președintele, premierul se vor vaccina la momentul potrivit, adică atunci când începe etapa de vaccinare a demnitarilor. După ce vaccinul e scos la o temperatură de 2-8 grade are o durată de viață de 5 zile. După ce un flacon e scos la temperatura camerei, are o durată de stabilitate de 6 ore. Într-un flacon sunt 5 doze”, a spus Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România.

Primii vaccinați sunt medicii din linia întâi. În România sunt așteptate pe toată durata campaniei de vaccinare 10.000.000 de doze de vaccin anti-coronavirus, a mai precizat Florin Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: