Redactia.ro
Home » Monden » Prima vedetă din România care se va vaccina anti-covid: ”Eu nu cred în teoriile conspirațiilor”

Prima vedetă din România care se va vaccina anti-covid: ”Eu nu cred în teoriile conspirațiilor”

De duminică, 27 decembrie, va începe vaccinarea anti-coronavirus în România. Primele doze de vaccin, 10.000, au sosit deja în țară și au fost depozitate la Institutul Cantacuzino. În a treia zi de Crăciun vom avea primul român căruia i se va administra tratamentul de la Pfizer și Pfizer și BioNTech. Însă, o vedetă din România a declarat a declarat că vrea să fie prima care va beneficia de ser.

Prima vedetă din România care se va vaccina anti-covid

Sâmbătă dimineață au sosit primele 10.000 de doze de vaccin anti-coronavirus în România. Ele au fost depozitate la Institutul Cantacuzino din Capitală. De aici, vor fi distribuite în zece spitale din prima linie în lupta cu Covid-19. De cum a aflat toate acestea, un artist cunoscut din țară vrea să fie primul vaccinat anti-Covid, din țară, informează Spynews.

Artistul la care ne referim este Mihai Trăistariu. El spune că nu se teme de vaccin și că nu crede în teoriile conspirațiilor.

„Sunt unul dintre primii artiști care au declarat că o să fac vaccinul. Nu am niciun dubiu că o să îl fac și nu am nicio teamă. Eu am făcut și vaccinul când a fost gripa aviară, doar că din ce am văzut la televizor, prima tranșă va fi disponibilă doar pentru cei din linia întâi. Cu siguranță trebuie să stau la coadă, să îmi vină rândul. Poate la primăvară. Eu nu cred în teoriile conspirațiilor, că sunt cip-uri în el, că ne omoară sau ceva.Vaccinurile au rostul lor și rolul lor, medicii le recomandă. eu cred că este singura soluție să avem parte de libertate.”, a spus Mihai Trăistariu.

Lui Mihai Trăistariu i-a fost foarte greu în pandemie. A trebuit să își vândă o casă și să supraviețuiască din ceea ce a acumulat de-a lungul anilor.

”A trebuit să îmi vând o casă ca să supraviețuiesc, nu am venituri. Eu sunt un om harnic și muncesc, eu am business-uri, am și concerte, iar acum a fost blocat pe toate planurile. O să dau telefon să mă cheme înaintea tuturor că eu vreau să fac vaccinul fără niciun dubiu.”, a mai spus artistul.

Ce reacții adverse are vaccinul anti-coronavirus

Vaccinul anti-coronavirus are reacții adverse precum: greață, roșeață, umflături locale, dureri de cap, febră.

”Reacțiile adverse sunt de intensitate ușoară-medie, cele mai frecvente locale – durere, roșeață, umflătură local sau dureri de cap, febră, greață. Au fost reacții majore la câteva persoane cu istoric alergic major.Președintele, premierul se vor vaccina la momentul potrivit, adică atunci când începe etapa de vaccinare a demnitarilor. După ce vaccinul e scos la o temperatură de 2-8 grade are o durată de viață de 5 zile. După ce un flacon e scos la temperatura camerei, are o durată de stabilitate de 6 ore. Într-un flacon sunt 5 doze”, a spus Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România.

Primii vaccinați vor fi medicii din linia întâi. Premierul Florin Cîțu a reamintit că vaccinarea anti-Covid este gratuită și nu este obligatorie.

S-a muncit foarte mult.E un moment important, îl așteptăm de un an de zile. Apariția, livrarea și distribuirea vaccinului într-un timp record vor ajuta la eradicarea pandemiei sperăm într-un timp cât mai scurt. Săptămânal vom primi în jur de 140.000 de doze. România va primi în total în jur de 10 milioane de doze.Vom avea o campanie foarte bine pusă la punct.Vaccinarea este gratuită și nu este obligatorie.Vom continua cu campania de vaccinare în mass-media”, a spus și premierul Florin Cîțu.

Primul român care se va vaccina anti-coronavirus va fi dumincă, 27 decembrie, la ora 9:00, la Institutul Matei Balș

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: