Redactia.ro
Home » TV » Roxana Nemeș de la Survivor România, dezvăluiri despre greutățile întâmpinate în carieră

Roxana Nemeș de la Survivor România, dezvăluiri despre greutățile întâmpinate în carieră

GALERIE FOTO (4)

Roxana Nemeș, Faimosa de la Survivor România, a făcut dezvăluiri cu privire la cariera ei, dar și despre experiența din Republica Dominicană. 

 

Roxana Nemeș de la Survivor România, dezvăluiri despre greutățile întâmpinate în carieră

Roxana Nemeș a fost propusă spre eliminare în ediția trecută de la Survivor România 2021. Faimoasa a vorbit, înainte de participarea la competiția din Republica Dominicană, despre motivul din spatele acestui gest și ce anume a determinat-o să facă acest pas.

,,Este o provocare uriașă și o experiență pe care nu o voi mai trăi în această viață. Cred că fiecare om trebuie să aibă o astfel de experiență ca să învețe să aprecieze ceea ce viață i-a dăruit, în special lucrurile mici pe care, de multe ori, le trecem cu vederea. Cred că mă va maturiza această competiție. M-am văzut acolo, chiar dacă sunt conștientă că va fi foarte greu. Nu sunt cea mai mare sportivă, nu am făcut sport de performanță, dar sunt motivată și extrem de ambițioasă”, a declarat concurenta.

Concurenta din echipa Faimoșilor a mărturisit că nu a avut un drum ușor în plan profesional, dar că a reușit să treacă cu bine peste ele.

,,Nu am avut un drum ușor, chiar dacă unii spun asta. Au fost perioade foarte grele în cariera mea, au fost doi, trei ani în care mi s-au închis toate ușile. Primul moment greu a fost în adolescență, când nu reușeam să pătrund în această industrie, chiar dacă eu credeam foarte mult în mine. Însă cel mai greu a fost să reiau cariera când deja aveam un nume.

În viață există momente când trebuie să o iei de la zero, dar asta nu m-a speriat. A fost greu să conving oamenii să creadă din nou în mine, să creadă că sunt aceeași Roxana Nemeș. Am muncit, și oamenii au observat că sunt serioasă, îmi văd de treabă. Nu regret nimic. Dacă aș lua-o de la zero, poate că aș avea mai multă răbdare, a mai spus Roxana Nemeș.

Însă, în ciuda eforturilor constante pe care le-a depus în emisiune, Roxana Nemeș a fost propusă spre eliminare și spune ă o parte din ea își dorește să rămâne în competiție, în timp ce o altă parte își dorește să plece acasă, acolo unde este așteptată de familie și prieteni.

Doar cine trece prin asta, cunoaste sentimentul. Plec cu gandul de fericire unde ma asteapta familia, oamenii dragi, tot ce imi e mie mai drag si am si un sentiment de tristete pentru ca as vrea sa merg mai departe. A fost o zi foarte furmoasa in care nu am mai fost salbatici, am mancat, am vazut de la familia si cu familia noastra.

Sunt trairi in care ma regasesc, sunt triste si frumoasa, dar cum vrea Dumnezeu, am dat si am luptat pana la ultimul punct. Multumesc si publicului de acasa. Am vazut si mesaje de acasa de la oameni, sunt convinsa ca sunt oameni care se regasesc prin noi, e un sentiment aparte, e foarte important si frumos”, a mai spus concurenta de la Survivor România 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: