Redactia.ro
Home » Monden » Jador i-a uimit pe ”Faimoșii” de la Survivor România. Ce carte a citit în spital

Jador i-a uimit pe ”Faimoșii” de la Survivor România. Ce carte a citit în spital

Jador a fost eliminat de la Survivor Romania

Deși au existat zvonuri cum că nu ar ști să citească, Jador a demonstrat contrariul. După ce a revenit din spital, cu piciorul pus în ghips, „faimosul” de la Survivor România a precizat că a citit o carte întreagă, cât timp a stat internat. Iată depre carte este vorba. Colegii săi de echipă au rămas uimiți.

Jador i-a uimit pe ”Faimoșii” de la Survivor România. Ce carte a citit în spital

După ce a revenit din spital, pentru a-și susține colegii de echipă, pe traseul de la Survivor România, Jador a precizat că s-a plictisit cât timp a stat internat. Iar pentru a trece timpul mai ușor, ”faimosul” a spus că s-a apucat de citit, la modul serios chiar. Jador a dezvăluit că a citit o carte întreagă.

Jador a venit în cârje la Survivor România 2021

Cu piciorul în ghips și în cârje, așa a sosit artistul din spital, zilele trecute. El a avut nevoie de internare, din cauză că s-a accidentat destul de grav, în timpul unei probe. Nici acum nu poate lua parte la jocurile competiției, dar le face o galerie bună coechipierilor. De altfel, Jador a observat lipsa lui Musty, din echipa ”Războincilor” și chiar dacă s-a bucurat de eliminarea acestui, și-a cerut scuze pentru modul cum s-a comportat cu el.  Totodată, Jador a mărturisit că în spital a citit ”Mica Sirenă”.

„Sunt pregătit, intru pe traseu azi. Eu vreau să lupt cu Sorin. Am avut câteva probleme, cu stomacul, cu piciorul. Am cerut doctoriță… am vrut o asistentă, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul).Am citit o carte, dacă îți zic râzi… Mica Sirenă. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturugă. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun.  Nu vă duceți la spital, stai între patru pereți, numai tu cu un gardian. Mi-a fost sincer dor de colegi, vreau să le mulțumesc că m-au scos din apă și vreau să îmi cer iertare de la Musty”, a spus faimosul.

Jador și-a șocat colegii la revenirea în competiției

Elena Marin și Andreea Antonescu au fost uimite când și-au văzut colegul deplânsându-se cu piciorul în ghips și în cârje. Dacă nu-și va reveni, Jador ar putea fi eliminat din echipa ”Faimoșilor”, din motive medicale, așa cum s-a mai procedat și în cazul altor concurenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: