Redactia.ro
Home » Monden » Romina de la Survivor România, dezvăluire șoc despre Mellina: ”Îl plăcea pe Marius”

Romina de la Survivor România, dezvăluire șoc despre Mellina: ”Îl plăcea pe Marius”

GALERIE FOTO (2)

Romina de la Survivor România a dat din casa ”Războinicilor”, după ce a fost eliminată din competiție. A dezvăluit că Mellina îl place pe Marius și că făcea gesturi prin care să iasă în evidență: ”Îsi gasea sa faca genuflexiuni si se aseza in fata lui, si se apleca asa in fata lui”, a mărturisit Romina.

Romina de la Survivor România, dezvăluire șoc despre Mellina: ”Îl plăcea pe Marius”

După ce Mellina a spus despre Romina că este un avantaj eliminarea ei din echipă, aceasta s-a revoltat și a catalogat-o drep ”falsă” pe concurentă, în emisiunea lui Teo Show. De altfel, Romina a dat-o de gol pe Mellina că-l place pe Marius și că făcea gesturi prin care să-i atragă atenția.

Plecarea Rominei este un avantaj pentru noi. Era panicata unoeri, daca pierdea nu isi asuma pierderea, spunea ca avea o problema. Daca castiga cu Ana, zicea de zece ori si ii spuneam:”Bai, este a zecea oara cand zici ca castigi cu ea…Ok, gata stop. In camp nu putea sa se adapteze pentru ca nu-i placeau conditiile. Mai avem inca un avantaj ca a plecat ASTA, Romina…” , a spus Mellina despre Romina.

Mellina de la Survivor are o relație cu fratele celebru al unui coleg din echipa Războinicilor

Romina: ”La inceput, Mellina era așa foarte grijulie, zâmbitoare”

Romina a spus în emisiunea lui Teo Show că a rămas șocată atunci când a auzit spusele Mellinei, deoarece nu s-a considerat slabă pe traseu. Mai mult, Romina a precizat că Mellina se apleca în fața lui Marius pentru a ieși în evidență sau făcea genoflexiuni. Totodată, a spus despre Mellina că nu împărțea mâncarea cu restul colegilor.

„M-am uitat si eu si cand am fost socata.La inceput, in camp era asa foarte grijulie, zambitoare, sa ne acomodam. Eu am si spus ca m-am acomodat din primele zile. Da, au fost durerile acelea de sold de pe scandura, dar au trecut, doar ca pe parcurs a inceput sa isi arate fata. Eu m-am imprietenit mai mult cu concurentii noi, stateam mai mult cu Marius si Sindy. Stateam mai mult in prezenta lor, dar si cu ceilalti mai vechi.Nu am avut nicio divergenta. Dar din ce am vazut, Mellina il placea pe Marius. Ma gandesc ca asta e. Eu il placeam ca amic. La ea era mai evident. Isi gasea sa faca genuflexiuni si se aseza in fata lui si se apleca asa in fata lui. Erau si chestii legate de mancare care le facea Mellina. La inceput, se mai duceau in padure dupa crabi. Am mers cu ea, gasisem multi crabi, era o zi norocoasa, eu mancasem doi.Ea i-a pus intr-o desaga. Au trecut cateva zile si credeam ca mai sunt crabi, dar ii mancase pe toti singura. Si-i gatea. Ea si i-a gatit pe toti singura. Fiecare isi gatea individual. Nu se gatea la grup. Se face focul, dar dupa aceea fiecare isi gatea singur”, a dezvăluit Romina.

Romina a plecat din competiție la nominalizarea lui Andrei, după ce acesta s-a aflat printre favoriții publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: