Redactia.ro
Home » Monden » ”Ritualul” prezentatorului de la Survivor România, înainte de emisiune

”Ritualul” prezentatorului de la Survivor România, înainte de emisiune

GALERIE FOTO (13)

Survivor România este o competiție pentru care nu doar concurenții se pregătesc intens înainte de probe, ci și prezentatorul. Daniel Pavel are grijă ca înainte de emisiune să fie în formă. Acesta a dezvăluit că face sport în fiecare dimineață, aleargă și face exerciții.

”Ritualul” prezentatorului de la Survivor România, înainte de emisiune

Daniel Pavel, cel care l-a înlocuit pe Dan Cruceru la prezentarea Survivor România, are în fiecare dimineață un ”ritual” înainte de emisiune. Acesta a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, că aleargă la începutul fiecărei zile și că face exerciții pentru a se menține în formă pe tot parcursul competiției.

”Bună dimineața din Dominicană. Un pic de alergare în fiecare dimineață ”, a spus Daniel Pavel într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Daniel Pavel este fost înotător de performanță și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de de dragoste alături de Marina Ghilețchi.

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România 2021”, și cum arată iubita lui

„Am noroc să am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se află în România, așa că ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa că acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet”, a povestit Daniel Pavel, despre viața lui alături de Marina, în Viena.

Daniel Pavel, experiență de 12 ani în media

Daniel Pavel nu este deloc străin de partea TV. Are la bază o experiență de 12 ani în media. A renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și s-a reorientat către radio și Tv. A mai prezentat și emisiunea Business On Air, la Radio France Internaţional, care a fost premiată de CNA în 2015, dar a lucrat și la Antena 3 pentru o emisiune săptămânală. De asemenea, Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM.

Cum arată casa in care stă Daniel Pavel în Dominicană

A postat pe contul lui de Instagram o serie de imagini superbe, cu locația în care a fost cazat de către producătorii Kanal D. În imagini se vede atât o bucată din casă, cât și din curte. Aici își petrece timpul atunci când nu este prezent la filmări. În plus, are toate condițiile pentru a se simți confortabil în casa temporară din Republica Dominicană.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: