Redactia.ro
Home » Monden » Legătura dintre Fizz și Mellina de la Survivor România. Ce au făcut în urmă cu mulți ani

Legătura dintre Fizz și Mellina de la Survivor România. Ce au făcut în urmă cu mulți ani

Mellina sau Mădălina Dumitru pe numele real a colaborat în urmă cu mulți ani cu Fizz, pentru lansarea unei piese. Se întâmpla pe vremea când Mellina făcea parte din trupa ”That’s Right”. Însă, pe lângă colaborare, Fizz ar fi încercat să o seducă pe ”războinică”.

Legătura dintre Fizz și Mellina de la Survivor România. Ce au făcut în urmă cu mulți ani

Mellina și Fizz au o legătură nebănuită de fanii lor. În anul 2012, Fizz a cunoscut-o pe Mellina când făcea parte din trupa ”That’s Right” și s-ar fi îndrăgostit de aceasta. De altfel, au și colaborat pentru lansarea unei piese, care nu a avut așa mare succes, informează Wowbiz.ro.

”Shake It Up” se numește melodia pe care au scos-o cei doi, în perioada când Fizz era cunoscut publicului drept Bob Taylor. Și, chiar dacă au mers pe la diferite emisiuni să o promoveze, piesa nu a fost una de top. Totodată, Mellina l-ar fi abandonat pe Fizz, după încheierea proiectului.

Cum a vrut Fizz s-o combine pe Mellina de la Survivor România 2021? Cântărețul, fascinat de războinică, a primit pas de la aceasta - WOWBiz

Mellina, criticată din cauza aspectului fizic de internauți

Odată cu apariția la Survivor România, Mellina a provocat amuzamentul internauților. Mulți o ironizează și o critică pentru faptul că nu arată la fel de bine ca în poze.

”Ce comanzi și ce primești”/ ”Așteptări- Realitate”, sunt unele dintre comparațiile făcute de internauți.

Cu sigurață reacția artistei nu va fi una tocmai bună atunci când va vedea părerea publicului despre ea. Asta pentru că la Survivor România, concurenții nu au acces la tehnologie. Înainte de a veni la competiție, Mellina se declara pregătită pentru provocările show-ului.
„Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea. Am colidat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige!”, a declarat Mellina Dumitru de la Survivor.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: