Redactia.ro
Home » Știri » Noul sezon Asia Express, gata să înceapă! Concurenții vor parcurge Drumul Împăraților

Noul sezon Asia Express, gata să înceapă! Concurenții vor parcurge Drumul Împăraților

Asia Express revine

Asia Express revine! Dacă anul trecut emisiunea nu a mai avut loc din cauza pandemiei, iată că în 2021 competiția este gata să înceapă! Concurenții vor trebui să parcurgă Drumul Împăraților.

Noul sezon Asia Express, gata să înceapă! Concurenții vor parcurge Drumul Împăraților

Asia Express revine pe micile ecrane ale telespectatorilor, în această vară. România este prima țară care va deschide noul sezon al emisiunii, întrerupte anul trecut din cauza pandemiei. Participanții vor parcuge Drumul Împăraților în țări precum: Turcia, Georgia, Azerbaijan, dar și altele încă nedezvăluite, transmite Observator.

Așadar, și în acest an concurenții vor trebui să treacă prin noi ”probe de foc” pentru a câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Până să ajungă în acest punct, se vor descurca cu un dolar pe zi și vor fi nevoiți să-și caute loc de dormit și mâncare. Rămâne de văzut cum vor reuși, având în vedere că pandemia este încă prezentă în lume.

Asia Express va fi în acest an la sezonul patru și va avea ca în anii anteriori, nouă echipe, dintre care doar una biruitoare. Sezonul trecut al competiției a fost câștigat de Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express- Drumul Comorilor. Emisiunea a avut record de audiență pe toate target-urile - Exclusiv

”Experiența pe care o trăiești în „Asia Express înseamnă amintiri pe care în mod normal le aduni în ani de zile. Ăsta este unul dintre motivele pentru care relația cu coechipierul tău devine foarte strânsă. Chiar zilele astea am tot vorbit cu Răzvan, pentru că vrem să mergem împreună la pescuit, dar trebuie să vedem cum ne organizăm, mai ales că el a fost plecat în Turcia pentru o perioadă destul de lungă. Vom mai avea un proiect împreună, care probabil va fi public cât de curând”, a spus Sorin Bontea pentru revista Viva.

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în sezonul 3 Asia Express

Sezonul al treilea a fost unul plin de surprize! În ultimul lor joc din Asia Express, pe care l-au pierdut, Speak a cerut-o pe Ștefania de soție, iar aceasta răspuns uimită cu un mare DA! Sorin Bontea le-a promis atunci că el le va găti la nuntă, iar Răzvan le-a promis că va fi nașul.

Speak, primele declarații despre nunta cu Ștefania. Logodna care a făcut istorie la Asia Express FOTO - IMPACT

”În momentul în care Speak a cerut-o de soție, rolurile au fost clar stabilite – Răzvan e nașul, iar eu le gătesc la nuntă. Am vorbit despre asta și când au venit la „Chefi la cuțite. Le-am zis și atunci, vin să le gătesc la nuntă, de ce a fost nevoie să vină și să se chinuie cu bucătăria? (râde)”, a mai spus Sorin Bontea pentru sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: