Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani primea Gina Pistol de la Antena 1, pentru Chefi la cuțite. Ce diferență este între ea și Irina Fodor

Câți bani primea Gina Pistol de la Antena 1, pentru Chefi la cuțite. Ce diferență este între ea și Irina Fodor

La ediția Chefi la Cuțite de marți, 4 mai, Antena 1 a anunțat marea schimbare! “Simpatica” Gina Pistol a fost înlocuită din show-ul culinar, odată cu intrarea vedetei în concediu de maternitate. Spre surprinderea tuturor, cea care i-a luat locul a fost Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, devenit la rândul său prezentator la Antena 1, la Burlacul.

Gina Pistol a hotărât să pună pauză proiectelor TV care au consacrat-o, mai exact Chefi la Cuțite și Asia Express, având acum nevoie de timp pentru micuța ei și a lui Smiley, Josephine Ana, care nu se născuse încă la momentul în care vedeta încă era în show alături de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Iubita lui Smiley a decis că e momentul să se dedice vieții de familie, mai ales că micuța Josephine va împlini în curând două luni!

Așadar, producătorii Chefi la cuțite au fost nevoiți să găsească o soluție de a o scuti pe Gina Pistol de presiunea show-ului culinar. Așa a apărut în peisaj noua prezentatoare Chefi la Cutite, Irina Fodor.

Câți bani primea Gina Pistol pentru Chefi la cuțite. Ce diferență este între ea și Irina Fodor

Gina Pistol are grijă în prezent să se refacă după naștere și să aibă grijă de micuța ei fiică.  Cu toate acestea, suma pe care o încasa pentru un sezon Chefi la cuțite nu este una de neglijat.

Potrivit surselor citate de Impact.ro, Gina Pistol ar fi încasat 15.000 de euro pe sezon. După un scurt calcul, se pare că în contul prezentatoarei ar fi intrat, în urma celor 9 sezoane la Chefi la Cuțite, suma de 135.000 de euro.

Nu se știe cu siguranță cât va câștiga noua prezentatoare Irina Fodor, proaspăt venită în familia Chefi la Cutite. Din primele informații, suma pentru Irina Fodor ar putea fi mai mică decât cea încasată de Gina Pistol. Cu toate acestea nu este un lucru sigur.

Cine este Irina Fodor

Irina Fodor este de profesie jurnalist, iar de-a lungul anilor a fost implicată în diverse proiecte TV la “concurență”, mai exact la Pro TV.

Irina a debutat ca reporter, apoi a devenit prezentator la emisiunea Poveștiri adevărate care se difuza pe postul de televiziune Acasă, care astăzi se numește Pro TV Gold.

Însă pe Irina Fodor cea mai multă lume o știe de la Vocea României, show în care a avut rolul de co-prezentatoare, alături de Pavel Bartoș. Irina a avut și propria emisiune de weekend.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: