Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Lidia Buble cu fiica lui Răzvan Simion la un an de la despărțire? Detaliul care le dă de gol

Ce relație are Lidia Buble cu fiica lui Răzvan Simion la un an de la despărțire? Detaliul care le dă de gol

GALERIE FOTO (3) Ce relație are Lidia Buble cu fiica lui Răzvan Simion la un an de la despărțire? Detaliul care le dă de gol

Mai este puțin și se face anul de când Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Cei doi au pus punct relației de cinci ani, însă iată ce relație este acum între artistă și fiica prezentatorului!

Ce relație are Lidia Buble cu fiica lui Răzvan Simion la un an de la despărțire? Detaliul care le dă de gol

Luna iunie a anului trecut a anunțat cea mai neașteptată despărțire din showbiz-ul românesc. După o relație de cinci ani, Lidia Buble și Răzvan Simion confirmau că nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut chiar de către celebrul prezentator TV, pe contul său de Instagram.

Acum, după atâta timp de la despărțire, se pare că relația dintre Lidia Buble și fiica prezentatorului, Ianca Simion, nu mai este deloc la fel. Cele două nu au rămas în niciun fel de relații, după despărțirea dintre prezentator și artistă.

Pe conturile de Instagram ale celor două se poate observa că Lidia Buble încă o urmărește pe Ianca Simion, însă fiica prezentatorului de la Neatza a decis să-i dea unfollow fostei iubite a tatălui său, potrvit spynews.ro.

Ce relație are Lidia Buble cu fiica lui Răzvan Simion la un an de la despărțire? Detaliul care le dă de gol

Se pare că între Lidia Buble și Ianca Simion nu ar mai fi niciun fel de relație, mai ales acum, când fiica lui Răzvan se înțelege de minune cu Daliana Răducan, noua iubită a tatălui său. Bruneta a alintat-o cu apelativul de ”inimioara mea” pe frumoasa fiică a lui Răzvan, chiar pe contul său de Instagram.

Ce relație are Lidia Buble cu fiica lui Răzvan Simion la un an de la despărțire? Detaliul care le dă de gol

Lidia Buble a avut o relație foarte apropiată cu copiii lui Răzvan Simion

Atunci când erau încă într-o relație, Lidia Buble îi consideră pe copiii lui Răzvan Simion ca pe frații săi mai mici. Cei trei se înțelegeau foarte bine și chiar au plecat împreună la Disneyland. Mai mult decât atât, artista susține că Tudor și Ianca sunt cei care s-au apropiat de ea într-un timp scurt, dar mai ales, că acest lucru a contat foarte mult pentru Răzvan Simion.

”Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, povestea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: