Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble are un tatuaj identic cu al unei mari vedete internaționale! Cine a inspirat-o pe artistă

Lidia Buble are un tatuaj identic cu al unei mari vedete internaționale! Cine a inspirat-o pe artistă

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble are un tatuaj identic cu al unei mari vedete internaționale! Cine a inspirat-o pe artistă

Lidia Buble și-a tatuaj un simbol care reprezintă multe lucruri pentru ea, însă se pare că nu este idee proprie, având în vedere că multe vedete de peste ocean și-au făcut un astfel de tatuaj. 

Lidia Buble are un tatuaj identic cu al unei mari vedete internaționale

Lidia Buble are un tatuaj identic cu cel al Arianei Grande, o celebritate internațională. Cântăreața noastră și-a tatuat recent un contur de semilună. Decizia Lidiei a venit după ce a lansat anul trecut piesa numită La Luna, alături de Jay Maly și Costi Ioniță.

Vedeta și-a făcut tatuajul pe omoplat, în timp ce Ariana Grande îl are în spatele urechii și a decis să și-l tatueze după ce a lansat melodia Moonlight, în 2018. Noul tatuaj cu semiluna vine în cinstea melodiei scoasă de Buble. Piesa a ajuns să fie difuzată pe unul dintre cele mai mari posturi de radio din lume.

Lidia Buble are un tatuaj identic cu al unei mari vedete internaționale! Cine a inspirat-o pe artistă

”Când îți dorești și visezi tot mai departe, atunci lucrurile ți se întâmplă…așa cum ți-ai dorit. Pot spune că am visat la acest moment. Momentul în care pasiunea și determinarea să se regăsească în zâmbetele, trăirile și satisfacția fiecăruia dintre voi. Da, datorită vouă și a celor care au contribuit ca piesa „La Luna” să ajungă peste hotare!”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble a ales să-și scoată un tatuaj

Nu toate alegerile Lidiei Buble au fost inspirate, astfel că vedeta a decis să își șteargă unul dintre mesajele de pe corp. După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, artista le-a dezvăluit fanilor că vrea să își scoată niște tatuaje mai vechi.

”Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință. Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici”, a spus Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

Se pare că ar fi fost vorba despre un tatuaj pe posterior cu o coroană de rege. Fanii Lidiei au spus că tatuajul ar fi fost făcut pentru Răzvan.

„Tatuajul ei este pentru un bărbat căruia îi va zice: ‘Dacă vei vedea asta (nr. fundul), înseamnă că ești un rege’”, a spus un fan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: