Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit: „Sunt de vină doi”

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit: „Sunt de vină doi”

GALERIE FOTO (3) Razvan Simion, ironie subtila la adresa Lidiei Buble

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Cei doi și-au spus adio în urmă cu 10 luni, după cinci ani de relație. Lidia și Răzvan au luat pe toată lumea prin surprindere, dezamăgindu-și fanii. Acum, prezentatorul tv a decis să spună care a fost, de fapt, motivul separării.

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit: „Sunt de vină doi”

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Lidia și Răzvan au reprezentat unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea separării i-au luat pe toți prin surprindere. Anul trecut, Răzvan Simion posta un mesaj pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că nu mai formează un cuplu cu Lidia. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat„, a fost mesajul lui Razvan.

Lidia si Razvan s-au despartit

Așadar, după cinci ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. La acel moment niciunul nu a dezvăluit adevăratul motivul destrămării, lăsându-și susținătorii pe gânduri. Acum, matinalul de la Antena 1, a recunoscut care este motivul principal al despărțirii. Răzvan a declarat în cadrul emisiunii că în cazul unei despărțiri, de vină sunt două persoane. Și nu, nu este vorba despre el și Lidia Buble. Moderatorul tv a spus că cei care se fac mereu vinovați, sunt bărbatul și mama lui. ”Întodeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”,a spus Răzvan Simion.

Ce părere are Lidia Buble despre Daliana Răducan

După ce s-au despărțit, Răzvan și-a găsit liniștea în brațele arhitectei Daliana Răducan, în timp ce Lidia a decis că dragostea va fi pe planul doi pentru ea, cel puțin pentru moment. După ce a aflat că fostul iubit are o nouă relație, Lidia a avut prima impresie despre bruneta. Artista a declarat că nu este geloasă pe actuala iubită a prezentatorului. Mai mult, blondina a mărrturisit că Daliana este norocoasă, pentru că a dat peste un bărbat extraordinar. ”Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, spunea Lidia Buble.

Daliana Raducan

Evident, multă lume s-a întrebat ce relație există acum, între Lidia și Răzvan. Amuzată, Lidia a spus că se aștepta la această curiozitate a oamenilor, dar nu a avut nicio problemă în a le răspunde fanilor despre cum se înțelege acum cu fostul iubit.„Aoleu, câte întrebări sunt și pe tema asta. Măi, ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm, în continuare, împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională.”, a precizat Lidia Buble într-un instastory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: