Redactia.ro
Home » Știri » Răzvan Simion și Daliana Răducan au trecut la următorul pas! Cei doi s-au mutat împreună

Răzvan Simion și Daliana Răducan au trecut la următorul pas! Cei doi s-au mutat împreună

GALERIE FOTO (2) Răzvan Simion și Daliana Răducan au trecut la următorul pas! Cei doi s-au mutat împreună

Răzvan Simion și Daliana Răducan au trecut la următorul pas în relația lor! Se pare că iubirea dintre ei este din ce în ce mai mare, astfel că au decis să se mute împreună. 

Răzvan Simion și Daliana Răducan au trecut la următorul pas

Răzvan Simion și Daliana Răducan au făcut un gest în public, iar mulți dintre fanii lor bănuiesc că s-ar fi mutat împreună. Copiii pe care prezentatorul îi are cu fosta soție au cunoscut-o deja pe noua parteneră a tatălui lor.

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar acum sunt atent urmăriți de fanii care vor să știe fiecare detaliu al relației lor. Recent aceștia au făcut niște postări pe Instagram, iar internauții imediat s-au întrebat dacă nu cumva cei doi și-au dus relația la următotul nivel și s-au mutat împreună.

Este prima relație pe care și-o asumă în spațiul public Răzvan Simion, după despărțirea de Lidia Buble. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani de zile, însă, în urmă cu mai bine de opt luni au decis să meargă pe drumuri separate. Deși fanii au tot sperat la o împăcare, iată că nu se va întâmpla.

Cei doi și-au asumat relația „de nevoie”. Fiica lui Răzvan Simion este cea care i-a dat de gol, după ce a postat pe InstaStory o fotografie alături de tatăl ei și Daliana Răducan. Până la acel moment, cei doi nu se mai afișaseră împreună.

Răzvan Simion este cel care, în urmă cu ceva timp, a postat la InstaStory o fotografie cu un living, iar în dreptul imaginii a etichetat-o și pe actuala sa iubită. La rândul ei, și Daliana Răducan a încărcat o fotografie și l-a etichetat pe prezentatorul TV.

Cine este Daliana Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion

Daliana Răducan este de profesie arhitect și designer de interior. Aceasta s-a făcut cu atât mai cunoscută după ce a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au trecut la următorul pas! Cei doi s-au mutat împreună

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este descrierea de pe site-ul său propriu.

De câțiva ani, Daliana Răducan lucrează pe cont propriu, având un birou cochet pe strada Paris, din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: