Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion este din nou singur? Cum a petrecut moderatorul Tv Ziua Îndrăgostiților

Răzvan Simion este din nou singur? Cum a petrecut moderatorul Tv Ziua Îndrăgostiților

GALERIE FOTO (2) Răzvan Simion este din nou singur_

Răzvan Simion este din nou singur? După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit repede o altă parteneră. Acesta a fost surprins de câteva ori în compania iubitei sale, dar niciodată nu i-a dezvăluit identitatea. Ei bine, se pare că lanțul de iubire s-a rupt, având în vedere ultimele declarații pe care prezentatorul Tv le-a făcut în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Răzvan Simion este din nou singur? Cum a petrecut moderatorul Tv Ziua Îndrăgostiților

Răzvan Simion este din nou singur? Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit anul trecut, după aproape șase ani de relație. Cei doi au pus punct relației când nimeni nu se aștepta. La scurt timp, prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins în nenumărate rânduri alături de o femeie. Acesta era fost afectuos cu partenera lui, semn că era fericit și se bucura de prezenta ei. Ei bine, se pare că lucrurile s-au schimbat. În cadrul matinalului, Răzvan Simion a fost întrebat de colegul său ce a făcut de Ziua Îndrăgostiților. „Pentru mine nu a fost o zi grea, imediat am trecut peste ea. Am inventat orice scuza ca sa nu ies din casa si mi-a iesit. Am mancat seminte si am facut cojile in forma de inimioara.”, a răspuns Răzvan. La sfârșitul anului 2020, Răzvan a fost surprins la restaurantul POT din Zona Floreasca, alături de o brunetă focoasă. Totuși, se pare că iubirea dintre ei s-a stins repede, având în vedere declarațiile făcute de acesta.

Razvan Simion surprins in compania altei femei

Cu toate astea, fanii sunt în dubii în ceea ce privește relația dintre el și Lidia Buble. În urmă cu câteva zile, blondina a primit două buchete de flori, dar artista nu știe cine este făptașul. De asemenea, Răzvan a postat o fotografie pe rețelele de socializare îmbrăcat într-un costum elegant, iar fosta sa iubită i-a lăsat un comentariu sugestiv. Artista i-a pus trei emoticoane cu o planetă.

Lidia Buble încă îl mai iubește pe Răzvan Simion

Deși la jumătatea anului trecut Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni și colaboratori pe plan profesional. În urmă cu câteva săptămâni, Lidia a rupt tăcerea referitor la relația cu Răzvan.Vedeta a fost întrebată de un fan dacă mai are sentimente pentru fostul iubit, iar aceasta nu a stat pe gânduri și a recunoscut. Lidia Buble a spus că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion, deși s-au despărțit de un an. „Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste’, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Mai mult, artista a precizat că Răzvan încă mai este managerul său și unul dintre persoanele care o susțin și sprijină cel mai mult în cariera sa. „Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a mai spus ea pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: