Redactia.ro
Home » Monden » Cum încearcă Răzvan Simion să o recucerească pe Lidia Buble. Gestul său romantic le-a dat de bănuit internauților

Cum încearcă Răzvan Simion să o recucerească pe Lidia Buble. Gestul său romantic le-a dat de bănuit internauților

GALERIE FOTO (3) Lidia Buble, despre Razvan Simion

Cum încearcă Răzvan Simion să o recucerească pe Lidia Buble. Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit anul trecut, după o relație de aproape șase ani. Cu toate astea, se pare că încă mai au sentimente unul pentru celălalt, mai ales că prezentatorul Tv a făcut un gest romantic, care a lăsat loc de interpretări.

Cum încearcă Răzvan Simion să o recucerească pe Lidia Buble. Gestul său romantic le-a dat de bănuit internauților

Cum încearcă Răzvan Simion să o recucerească pe Lidia Buble. În urmă cu aproape jumătate de an, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, dar se pare că încă mai au sentimente unul pentru celălalt. Artista a primit în urmă cu două zile un buchet frumos de lalele roșii, lăsate pe parbrizul mașinii sale. Extrem de emoționată, artista i-a mulțumit celui care i-a făcut o astfel de surpriză, dar nu a depus mare efort pentru a afla cine este misteriosul bărbat. Însă, în urmă cu câteva ore, cântăreața a primit un alt buchet de flori, roz, lăsate în același fel, pe geamul autoturismului său. De această dată, Lidia Buble a aflat cine este bărbatul romantic, și a anunțat public intenția ei. „Deci pentru asta, ești genial, efectiv. Dar o să îmi pun o cameră video, să te prind data viitoare”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

În timp ce toată lumea se aștepta ca cei doi să își caute pe altcineva și să-și facă alte relații, cei doi au recunoscut că au rămas prieteni, ba mai mult, au continuat să colaboreze pe plan profesional. Cu toate, comentariul artistei la ultima poză postată de prezentator în mediul online le-a cam dat de gândit internauților. Răzvan s-a fotografiat într-un costum foarte elegant, iar printre reacții s-a numărat și cea a Lidiei, care a pus trei planete drept comentariu. Nu se știe momentan ce înseamnă acestea, dar rămâne de văzut dacă cei doi vor reveni vreodată împreună.

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet

Lidia Buble este o persoană foarte sensibilă, iar acest lucru îi provoacă uneori, stări lacrimogene. În urmă cu câteva zile, Lidia a postat un Instastory pe Instagram în care plângea, dar de fericire. Se știe că artista este foarte apropiată de familia ei, iar ori de câte ori are ocazie, merge acasă pentru a-și petrece timpul alături de ei. Cântăreața le-a spus fanilor săi că plânge pentru că îi foarte dor de Estera, sora ei și de nepoții săi. Mai mult, vedeta i-a mulțumit surorii sale, pentru faptul că este o persoană foarte specială și i-a spus că îi este foarte dor de ea și de copiii său și abia așteaptă să-i revadă.

Lidia Buble și-a petrecut copilăria în Deva, alături de cei zece frați ai săi. Lidia a devenit cunoscută la vârsta de 21 de ani, iar până atunci, artista a lucrat ca bonă și ca vânzător de mașini. Toată lumea a aflat că Lidia este fată de preot, are zece frați și familia sa este formată din mulți muzicieni. Artista este cel de-al patrulea copil al familiei Buble. Așadar, frații Lidiei sunt Iosif, de 37 de ani, Beniamin, 35 de ani, Simion, 33 de ani, Daniela, 31 de ani, Corneliu, 29 de ani, Daniel, 27 ani, Estera, 23 de ani, Lidia, Elisei, 18 ani, Diana 16 ani și Lorena, 11 ani.De asemenea, artista are 22 de nepoți și 354 de verișori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: