Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, în lacrimi pe Internet! Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Răzvan Simion

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet! Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Răzvan Simion

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble, în lacrimi pe Internet!

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet! Artista și-a speriat fanii după ce a început să plângă pe Internet. Ulterior, vedeta le-a explicat acestora că nu plânge de tristețe, ci de bucurie și de dor. Care a fost explicația acesteia?

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet! Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Răzvan Simion

Lidia Buble, în lacrimi pe Internet! Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a intrat în atenția presei după ce s-a cuplat cu prezentatorul Tv, Răzvan Simion, deși acesta era căsătorit și avea doi copii. Anul trecut, după șase ani de relație, cei doi s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de moderatorul de la Antena 1, iar de atunci Lidia și Răzvan au rămas prieteni, acesta fiind și managerul artistei.  Recent, blondina și-a îngrijorat fanii după ce a început să plângă pe Internet, dar ulterior, artista le-a explicat motivul acestui gest. Se știe că Lidia are o familie numeroasă, cu mulți frați ți surori care la rândul lor au copii. Astfel, că de fiecare dată când merge acasă, artista este bucuroasă că se adună toți, iar casa este plină de copii. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a spus că uneori uită și cum îi cheamă.

Așadar, pentru că are o relație apropiată cu familia sa, vedeta a început să plângă, dar nu din cauza unui eveniment trist, ci de fericire și de dor de nepoții săi, fiie uneia dintre surorile sale. Lidia a ținut să-i mulțumească surorii sale, Esterei pentru faptul că e o persoană atât de special, mărturisindu-i că îi este foarte dor de ea și de copiii săi și așteaptă cu nerăbdare  să-i revadă.

Lidia Buble in lacrimi

Lidia Buble încă îl mai iubește pe Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit anul trecut, dar se pare că sentimentele dintre ei nu au dispărut. Ulterior, prezentatorul de la „Neatza” s-a afișat în compania altei femei, în timp ce artista a dat de înțeles că este deschisă pentru a-și face o nouă relație. La un moment dar, Lidia a organiza o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii au profitat de ocazie. Astfel, fanii săi nu au ezitat să-i pună întrebări incomode, la care aceasta a răspuns cu o sinceritate surprinzătoare. Când a fost întrebată dacă îl mai iubește pe Răzvan, Lidia a dat un răspuns șocant.

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a explicat artista.

Evident, fanii au vrut să afle dacă Lidia este singură sau are un partener de viață în momentul de față. „Eram sigură că această întrebare o să fie pusă de foarte multe ori. Este a nu știu câta oară când răspund la întrebarea asta. Nu am pe nimeni, o să aflați de la mine în momentul în care o să fie cineva”, a răspuns cântăreața. Întrebată dacă relația profesională dintre ea și Răzvan s-a terminat, aceasta a spus că în continuare lucrează împreună și este recunoscătoare pentru sprijinul primit de la fostul ei iubit. „da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în carierea mea și pe drumul pe care eu am ales să merg. Vreau să-i mulțumesc din suflet”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: