Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, marcată pe viață de traume din copilărie. Ce spune artista despre tatăl ei: „Atât de bine ne-a dresat”

Lidia Buble, marcată pe viață de traume din copilărie. Ce spune artista despre tatăl ei: „Atât de bine ne-a dresat”

Lidia Buble

Lidia Buble și-a șocat din nou fanii. De această dată, artista a vorbit deschis despre una dintre traumele vietii ei, care i-a marcat copilăria. Vedeta le-a povestit fanilor despre cum i-a “dresat” tatăl ei pe ea și frații ei, care erau regulile cu care de mică a trebuit să trăiască și pentru care l-a judecat pe părintele ei.

Lidia Buble stârnește controverse peste controverse, de la aparițiile sale mai dezinvolte, până la deciziile pe care le ia în viață. Așa se face că artista se află mereu în vizorul fanilor. Însă și sinceritatea ei i-a șocat de multe ori pe fani.  Nu se ferește nici când vine vorba de chestiuni intime sau personale, așa se face că este extrem de urmărită în online, adevărata “scenă” a acestei perioade de pandemie.

Lidia Buble, marcată pe viață de traume din copilărie

Despre Lidia Buble s-a zvonit, imediat după controversata relație cu matinalul Răzvan Simion, că s-a cuplat cu diverși bărbați celebri, pe care i-a avut pentru relații de scurtă durată. Artista, însă, a dezmințit orice informație despre presupușii bărbați din viața ei, și a ținut să se declare drept o femeie singură și disponibilă.

Se pare, însă, că artista nu este pe atât de rebelă, pe cât o cred fanii. Și totul se leagă de tatăl ei și modul extrem de strict în care a fost crescută în copilărie.

Lidia Buble, ce spune artista despre tatăl ei

Regulile impuse de pandemia Covid au fost punctul de start pentru o serie de dezvăluiri dureroase despre copilăria trăită de Lidia Buble, marcată de regulile stricte impuse de tatăl ei.

Pentru că pandemia de Covid impune restricții de circulației după ora 23:00, deci obligația de a fi acasă la acele ore, Lidia Buble și-a amintit că ce trăim acum cu toții nu e singura perioadă din viața ei când are program.

Artista a mărturisit că, în copilărie, viața ei nu a deloc ușoară. Și asta pentru că tatăl artistei a impus reguli extrem de stricte pentru copiii săi. Ora de ajuns acasă trebuia respectată cu strictețe de Lidia Buble și frații ei. În caz contrar, erau și pedepsiți.

”Mă tot gândeam, bă, săracii oameni la ora 23 trebuie să fie în casă. Dar mie și surorilor mele cine ne-a plâns de milă când tata ne băga la zece în casă. Adică la zece erai pe pat, rupeai cu somnul. Nu ai ajuns la ora zece, când băteai la ușă, auzeai: pleacă de unde ai venit și dormeai pe preș, pe unde apucai. Așa că acum să sufere toată țară, să vadă cum e. Dacă era tata președinte ăsta era programul tot timpul, nu doar pe pandemie. La ora zece acasă, raus, ce discotecă”, le-a povestit artista fanilor de pe Instagram.

Lidia Buble recunoaște că l-a judecat pe tatăl ei pentru acel program strict, însă acum susține că regulile de atunci chiar i-au prins bine. Însă se pare că au rămas urme adânci pentru artista, care și acum are momente în care se simte vinovată când nu respectă ora de sosire acasă.

”Dar stăteam și mă gândeam că atât de bine ne-a dresat tata că eu și acum am chestia asta, dacă văd că trece de ora zece și mă prinde prin oraș, recunosc că mă simt vinovată. Dar de cele mai multe ori sunt acasă înainte de ora zece chiar dacă nu mă mai sună să mă întrebe unde sunt. Mi-a rămas chestia asta, dar bine ne-a făcut, îi sunt recunoscătoare, chiar dacă uneori îl mai judecam, acum am deja antrenament pentru pandemie, nu e greu”, a mai explicat artista, care a încheiat astfel într-o notă extrem de optimistă dezvăluirile dureroase din copilărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: