Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Simion și Lidia Buble, din nou împreună? Ce a apărut pe profilul prezentatorului

Răzvan Simion și Lidia Buble, din nou împreună? Ce a apărut pe profilul prezentatorului

GALERIE FOTO (4)

Deși s-au despărțit de aproape un an, Lidia Buble și Răzvan Simion par să facă tot mai mulți pași unul spre celălalt. Artista și prezentatorul de la Neatza au rămas în relații bune, Răzvan fiind în continuare managerul ei. Însă, în mediul online au apărut tot mai multe amănunte care îi dau de gol.

 

Răzvan Simion și Lidia Buble, din nou împreună?

Lidia Buble îi lasă tot mai multe comentarii pe rețelele de socializare fostului iubit. Mai exact, în urmă cu câteva ore, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat pe Instagram o poză cu el îmbrăcat elegant. În primele minute de la postarea sa, Lidia Buble a postat un comentariu extrem de sugestiv, postând trei emoticoane cu o planetă, semn că Răzvan Simion reprezintă un ,,tot” pentru ea.

Mai mult, Lidia Buble postează tot mai multe fotografii și mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Lidia Buble a primit un buchet de flori, joi seara, de la un bărbat misterios. În drum spre mașina sa parcată, cântăreața a găsit pe parbrizul autoturismului un buchet de lalele. Deși nu a știut cine i-a trimis buchetul, artista a ținut să îi mulțumească pentru gest.

„Am fost să mănânc. Am plecat și am fost să iau mașina să merg spre casă. Și aveam acest buchet superb pe parbrizul mașinii. Mulțumesc mult de tot! Nu știu cine ești, dar îți mulțumesc!”, a spus artista.

„Da, încă îl iubesc pe Răzvan”

Lidia Buble a făcut o mărturisire șocantă fanilor, pe pagina sa de Instagram. Chiard dacă prezentatorul de la Antena 1 și-a găsit altă parteneră, Lidia Buble a mărturisit că încă mai are sentimente pentru el. Însă, artista a ținut să specifice că este vorba despre ”o altfel de dragoste”. 

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după o relație de cinci ani. Însă, prezentatorul de la Neatza continuă să o susțină și să îi fie mereu aproape. Artista le-a mărturisit fanilor de pe pagina ei de Instagram că încă îl mai iubește pe cel care părea că îi va fi soț, dar doar ac pe un prieten.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: