Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, copilărie de senzație. Artista mai are 10 frați

Lidia Buble, copilărie de senzație. Artista mai are 10 frați

GALERIE FOTO (2)

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Artista nu ezită să arate ccât de mult ține la familia ei și confirmă acest lucru de fiecare dată.  Lidia are nu mai puțin de 10 frați. 

 

Artista a avut o copilărie specială

 

Lidia Buble este o cântăreață de muzică pop română. Artista și-a început cariera încă de pe vremea când cânta în corul bisericii penticostale Emnauel, din Deva, acolo unde s-a născut, unde pastor era chiar tatăl său.

Artista are o familie numeroasă și are nu mai puțin de zece frați. Frumoasa blondină a devenit cunoscută în România la vârsta de 21 de ani. Însă, nu a cunoscut faima dintotdeauna. Lidia provenea dintr-o familie destul de săracă. Artista fost bonă în Deva pentru cinci copii.

Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva. Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt. Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă”, a spus Lidia în urmă cu ecva timp.

În familia artistei, sunt, însă, mai mulți muzicieni. Lidia este 8-lea copil al familiei Buble. Frații artistei sunt : Iosif, Beniamin, Simion, Daniela, Corneliu, Daniel, Estera, Lidia, Elisei, Diana și Lorena.

,,Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declarat Lidia Buble, pentru Click, în urmă cu ceva timp.

Lidia Buble mărturisește că a avut o copilărie de neuitat. Cea mai dificilă parte a familiei Buble era deplasarea cu mașina.

„Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs. Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă”, a mai declarat Lidia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini