Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble vrea să uite complet de Răzvan Simion! A mers la doctor

Lidia Buble vrea să uite complet de Răzvan Simion! A mers la doctor

Lidia Buble

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble pare că vrea să șteargă orice urmă de amintire din relația cu acesta. Artista a mers la o clinică care să îi șteargă un tatuaj care până nu demut avea o însemnătate pentru ea.

Lidia Buble vrea să uite de Răzvan Simion

Lidia Buble pare că vrea să dea uitării relația cu Răzvan Simion. O demonstrează o postare pe Instagram în care artista s-a filmat pentru a-și anunța fanii că a mers la o clinică din București pentru a-și îndepărta un tatuaj semnificativ pentru ea. 

Lidia Buble, mulțumită de ce a realizat

Lidia Buble a fost încântată de rezultatul obținut în urma trecerii pragului cabinetului medical. Ea le-a spus fanilor că se află la a treia ședință de îndepărtare a tatuajului, iar acest lucru se vede deja, plus că nu a rămas cu cicatrice pe piele.

Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici”, a spus Lidia Buble la InstaStory.

Lidia Buble a spus adevărul! Are sau nu are operații estetice

Lidia Buble ne-a obișnuit cu sinceritatea ei ori de câte ori își făcea apariția în public. Ei bine, la fel s-a întâmplat și când a fost întrebată dacă are vreo intervenție estetică. De multe ori, aceasta a fost acuzată de urmăritorii săi că ar avea nevoie de o schimbare, din cauza nasului său, care spun ei, este puțin cam mare. Cu toate astea, Lidia a declarat întotdeauna că ea se simte bine în pielea ei și nu are de gând să apeleze la estetician.

Recent, mai mulți utilizatori au întrebat pe Instagram dacă are vreo operație, moment în care Lidia a declarat că acesta este un subiect sensibil pentru ea. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a spus că preferă frumusețea naturală. ”Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci.”, a decarat Lidia Buble.

Lidia Buble, schimbare radicală

După ce a scos un hit alături de Adi Sână, Lidia a reușit să își găsească un loc în domeniul muzical. Cu timpul, Lidia a reușit să se transforme dintr-o simplă fată, într-o femeie matură care știe să lupte pentru visul ei. Evident, nu ar fi putut să treacă prin atâtea dacă nu avea sprijinul fostului său iubit, Răzvan Simion, cu care a avut o relație de aproape cinci ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: