Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a spus adevărul! Artista a spus dacă are sau nu operații estetice

Lidia Buble a spus adevărul! Artista a spus dacă are sau nu operații estetice

Lidia Buble a spus adevărul!

De multă vreme circulă prin presă informații conform cărora Lidia Buble ar avea operații estetice. Deși vedeta niciodată nu a vorbit despre asta, multă lume se întreabă dacă artistav a recurs la vreo intervenție chirurgicală. Ei bine, Lidia a ieșit în față și a spus adevăratul! Are sau nu are intervenții estetice?

Lidia Buble a spus adevărul! Are sau nu are operații estetice

Lidia Buble ne-a obișnuit cu sinceritatea ei ori de câte ori își făcea apariția în public. Ei bine, la fel s-a întâmplat și când a fost întrebată dacă are vreo intervenție estetică. De multe ori, aceasta a fost acuzată de urmăritorii săi că ar avea nevoie de o schimbare, din cauza nasului său, care spun ei, este puțin cam mare. Cu toate astea, Lidia a declarat întotdeauna că ea se simte bine în pielea ei și nu are de gând să apeleze la estetician.

Recent, mai mulți utilizatori au întrebat pe Instagram dacă are vreo operație, moment în care Lidia a declarat că acesta este un subiect sensibil pentru ea. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a spus că preferă frumusețea naturală. ”Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci.”, a decarat Lidia Buble.

Lidia Buble, schimbare radicală

După ce a scos un hit alături de Adi Sână, Lidia a reușit să își găsească un loc în domeniul muzical. Cu timpul, Lidia a reușit să se transforme dintr-o simplă fată, într-o femeie matură care știe să lupte pentru visul ei. Evident, nu ar fi putut să treacă prin atâtea dacă nu avea sprijinul fostului său iubit, Răzvan Simion, cu care a avut o relație de aproape cinci ani.

Nimeni nu se aștepta ca aceștia să-și spună adio. Prezentatorul Tv a fost cel care a dat vestea în mediul online, asta după ce fanii au observat că cei doi nu mai au poze împreună. ”Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, este o parte din mesajul lui Răzvan Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: