Redactia.ro
Home » Monden » Care mai e relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble? Artista a dat cărțile pe față

Care mai e relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble? Artista a dat cărțile pe față

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, după o frumoasă relație de 5 ani, a provocat controverse și a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul fanilor. Celebrul cuplu a evitat să vorbească despre despărțire în ultimele luni și s-au rezumat la mesaje indrecte pe conturile de socializare.

 

Cum se înțeleg Răzvan Simion și Lidia Buble

 

Lidia Buble este una dintre cela mai controversate artiste de la noi. Artista a dat cărțile pe față și a răspuns întrebărilor fanilor. Artista a mărturisit și care este relația dintre ea și Răzvan Simion, fostul partener, la câteva luni bune după despărțire. Mai mult, în ultimul timp s-a vehiculat că artista ar avea deja o nouă relație ba cu celebrul Cornel Ile, ba cu fratele Elenei Gheorghe.

Artista a mărturisit că nu are pe nimeni în viațaei în acest moment și că ets eo femeie singură și disponibilă. Artista nu a uitat cine i-a fost mereu aproape. Într-o ședința de întrebări, aceasta arăspuns celor mai dificile întrebări puse de fani.

Fosta parteneră a lui Răzvan Simion a vorbit despre familia sa, despre situația în care ne aflăm din punct de vedere epidemiologic. Artista a țnut să sublinieze că nu are o relație cu faimosul Cornel Ilie, aceștia fiind doar colegi și parteneri în noua piesă lansată.

Lidia Buble și-a făcut curaj și nu a ezitat să răspundă întrebărilor legate de fostul partener, Răzvan Simion.

Chiar dacă formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și mulți erau cei care îi vedeau împreună și pe viitor, Lidia și Răzvan și-au spus ,,adio” într-un mod destul de neașteptat. Cei doi nu au rupt de tot legătura, Răzvan ocupându-se în continuare de partea profesională.

Chiar dacă relația dintre ei nu a rezistat, cei doi au știu să se țină unul lângă celălalt, încă de la începutul relației. Prezentatorul Antenei 1 este, în continuare, managerul artistei.

,,Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe Instagram, într-o sesiune de întrebări din partea fanilor.

În orice interviu dat în ultimul timp, artista a fost foarte expeditivă când a venit vorba despre relația cu Răzvan Simion.

 

 

Care a fost motivul despărțirii

 

 

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai puternice cupluri din țară, mai ales după scandalul divorțului dintre prezentatorul TV și soția lui. Atunci, Diana și Răzvan Simion s-au despărțit, după ce acesta din urmă a cunoscut-o pe Lidia Buble.

Cei doi au trecut prin clipe grele împreună, mai ales că tatăl artistei, preot, nu a fost niciodată de acord cu relația lor. Mai mult decât atât, el i-a spus fiicei sale să îi aducă acasă, să îl cunoască, doar pe cel alături de care își va petrece restul zilelor. Așa că Răzvan Simion și familia Lidiei Buble nu s-au cunoscut niciodată.

Cei doi au luat o pauză chiar înainte de a izbucni cazurile de coronavirus. Lidia Buble și-a dat seama că nu îl mai iubește pe Răzvan Simion, acesta fiind și motivul despărțirii. „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit”, a fost mesajul artistului care a anunțat despărțirea.

 

Apropiații celor doi au fost la fel de surprinși de veste.

,,De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan. Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, explicau apropiații acestora la acea vreme.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: