Redactia.ro
Home » Monden » Cine o consolează pe Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion. Artista și-a cumpărat casă nouă

Cine o consolează pe Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion. Artista și-a cumpărat casă nouă

Lidia Buble

Lidia Buble a început să treacă peste despărțirea de Răzvan Simion. Artista s-a mutat din casa în care locuia cu acesta și a cumpărat o vilă de lux, în Corbeanca. Astfel, artista a decis să își ia viața de la capăt, după despărțirea de ce cu care și-a petrecut ultimii cinci ani din viață.

Lidia Buble și-a cumpărat casă nouă, după despărțirea de Răzvan Simion

Vedeta a fost zărită de mai multe ori în timp ce încerca să își găsească casa visurilor ei, alături de mama sa.

Se pare că artista încearcă din răsputeri să treacă peste despărțirea de prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”. Mama ei a fost alături de ea pe toată perioada aceasta grea, după separare.

Cele două au fost văzute împreună mai mereu și mai ales atunci când cântăreața a decis să își cumpere propria casă, după ce s-a mutat din locuința lui Răzvan Simion, unde au locuit amândoi pe perioada relației lor.

După cinci ani, Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit. Unele voci au spus că motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea prezentatorului de la Neața, după ce aceasta a fost fotografiat în compania altei femei, o roșcată.

Cum se simte Lidia Buble după separare

Totuși, atunci când a anunțat despărțirea, Răzvan Simion a spus că artista nu mai este fericită lângă el, acesta fiind motivul pentru care au decis să pună capăt relației lor. Chiar el a fost cel care a anunțat separarea de artistă, printr-un mesaj postat pe paginasa personală de Instagram, care ulterior a fost șters.

Totuși, Lidia Buble nu a comentat nimic pe marginea acestui subiect, dar în urmă cu ceva timp, ea spunea că nu o să răspundă zvonurilor.

Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Acum, Lidia Buble pare că a trecut cu bine peste despărțire și vrea să înceapă o viață nouă, în casa ei proaspăt cumpărată.

Loading...