Redactia.ro
Home » Monden » Ce spunea Lidia Buble despre Răzvan Simion înainte de despărțire. A mințit vedeta în tot acest timp?

Ce spunea Lidia Buble despre Răzvan Simion înainte de despărțire. A mințit vedeta în tot acest timp?

Lidia Buble înainte de despărțire

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, iar anunțul separării a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că în urmă cu ceva timp cei doi păreau că se înțeleg mai bine ca niciodată.

Lidia Buble îi făcea declarații de dragoste lui Răzvan Simion înainte de despărțire

Răzvan Simion a făcut pe 6 iunie anunțul șocant prin care anunța despărțirea de cântăreață. Atunci el anunța că rămân prieteni și vor lucra împreună, în continuare, la proiectul muzical.

Totuși, acest anunț i-a luat pe fanii cuplului prin surprindere, din moment ce doar cu câteva luni înainte Lidia Buble declara că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Mai mult decât atât, cântăreața spunea chiar că poate vor face un copilaș în această izolare, având în vedere că sunt numai acasă și nu prea există activități.

Suntem izolați împreună, bineînțeles! Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!”, spunea artista.

Lidia Buble susținea că ea și iubitul ei celebru se înțeleg de minune

Vedeta spunea că izolarea i-a apropiat și mai mult și că nici nu au timp de ceartă, în niciun caz nu poate fi vorba de o despărțire.

Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!”, declara vedeta.

Despărțirea de acum este și mai surprinzătoare dacă comparăm declarațiile cântăreței de acum două luni, când spunea că ea și Răzvan se înțeleg mai bine ca niciodată.

Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând. Cred că, din plictiseală sau pierdere de vreme, lumea comentează și așa ceva, dar am învățat să nu mai ascult părerile (mai ales, negative) altora”.

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună cinci ani, după ce prezentatorul TV a divorțat de soția lui, Diana Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: