Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Lidia Buble în fiecare lună. Care era diferența între ea și Răzvan Simion

Câți bani câștigă Lidia Buble în fiecare lună. Care era diferența între ea și Răzvan Simion

Câți bani câștigă Lidia Buble în fiecare lună. Care era diferența între ea și Răzvan Simion

Odată cu despărțirea de Răzvan Simion, au ieșit la iveală o serie de informații despre Lidia Buble. Una dintre cele mai surprinzătoare informații este cea legată de câți bani câștigă Lidia Buble în fiecare lună. Tocmai diferența dintre câștigurile celor doi ar fi fost, într-o oarecare măsură, un motiv al separării.

Câți bani câștigă Lidia Buble în fiecare lună

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România, reușind la doar 25 de ani să se impună pe scena muzicală. În ultimii doi ani, cântăreața și-a îmbogățit portofoliu muzical și și-a rotunjit serios câștigurile.

Astfel, potrivit informațiilor de pe site-ul Ministerul Finanțelor, artista a încasat, doar în decembrie, câștiguri de 24.000 de euro. Aceasta deține o firmă, iar Răzvan Simion este impresarul ei. Prezentatorul a renunțat la jobul de moderator al emisiunii „X Factor” pentru a se dedica acestui lucru. Potrivit unei alte surse, cei doi încasau împreună, doar pentru două ore, între 5 și 6.000 de euro. În mesajul de „adio” postat de Răzvan, acesta anunța că rămân prieteni și că el va fi în continuare impresarul ei.

Care e diferența dintre Răzvan și Lidia Buble

Spre deosebire de Lidia, însă, Răzvan are venituri și independente de proiectul comun. Acesta ar încasa 1.500 de euro pentru a prezenta un eveniment privat, la care se adaugă, desigur, veniturile încasate în urma matinalului „Neața cu Răzvan și Dani”. În cazul acestora din urmă, presa a tot vehiculat anumite valori, însă n-au fost confirmate nicicând.

La toate acestea, se adaugă veniturile din urma firmei pe care o are cu doi asociați, care organizează evenimente.  Vorbind despre această nouă afacere, Răzvan Simion spunea că e o postură nouă și că se bucură că a pornit la drum cu doi prieteni. „Mă implic. Îmi place. Nu este vorba despre bani, e vorba despre niște prieteni care s-au hotărât să facă un loc interesant. Cu asociații mei mă știu de foarte mult timp, unul a mai avut astfel de business-uri, deci se pricepe mai bine decât noi, unul e cu banii și altul e cu vorba. Ghici cine e cu vorba?”, replica pe atunci Răzvan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: