Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Mesajul de „adio” postat de prezentatorul TV

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Mesajul de „adio” postat de prezentatorul TV

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Mesajul de „adio” postat de prezentatorul TV

După luni de speculații, Răzvan Simion a confirmat despărțirea de Lidia Buble. Cântărețul a postat un mesaj de „adio”, chiar pe contul lui de Instagram, unde a citat drept motiv ”lipsa fericirii” în relație a partenerei sale.

 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Mesajul de „adio”

Răzvan Simion n-a mai lăsat loc speculațiilor și a spus adevărul despre relația lui. El a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu celebra cântăreață și că a ales să pună punct relației lor pentru că aceasta nu mai era fericită.
“O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.

Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
“Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
“Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
“Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!”, acesta este mesajul postat de prezentatorul Antenei 1 pe rețeaua de socializare.

Lidia Buble și Răzvan Simion, o relație problematică

Relația lor a avut un debut scandalos, dat fiind faptul că Răzvan Simion era la acea vreme căsătorit cu mama copiilor lui. Și chiar dacă a divorțat între timp, lumea n-a fost deloc blândă cu relația lor ori cu Lidia Buble, pe care au acuzat-o că a spart o căsnicie. Nici măcar tatăl Lidiei n-a acceptat relația dintre ei, refuzând să-l întâlnească pe Răzvan dacă nu o ia în căsătorie pe fiica lui.

 

View this post on Instagram

 

O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept. Copilul râde: „Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!” Tânărul cântă: „Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace: „Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B. Viața frumoasa, Sufletel!

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

Loading...