Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion? Detaliul evident care i-a dat de gol

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion? Detaliul evident care i-a dat de gol

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu celebru în showbizul românesc de câțiva ani buni, dar lucrurile între cei doi par să nu mai meargă așa bine ca altădată. Unele voci chiar au spus că sunt în pragul despărțirii.

Despărțire între Lidia Buble și Răzvan Simion? Ce arată rețelele de socializare ale celor doi

Clopotele de nuntă nu se mai aud, dar vocea unora strigă tare că sunt multe semne că cei doi s-au despărțit.

Conturile de socializare ale celor doi arată ceva ce fanii nu și-ar fi dorit să afle niciodată! Cei doi nu numai că au șters toate pozele pe care le aveau împreună, dar acum nici măcar nu se mai urmăresc pe Instagram. Fanii care au observat acest detaliu au intrat imediat la bănuieli.

Acestea ar putea fi oare indiciile unei despărțiri? Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion este posibilă să se fi răcit, mai ales în condițiile în care cântăreața a petrecut ultimele două luni departe de iubitul ei. Starea de urgență a prins-o pe Lidia Buble acasă, la Deva, unde plecase pentru a avea grijă de tatăl ei bolnav. Ea a plecat de acasă și l-a părăsit pe Răzvan Simion pentru o perioadă. Acum, nu se știe dacă artista s-a mai întors la casa în care locuia cu prezentatorul de la Neața.

Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, declara Lidia Buble atunci.

Lida Buble vorbea despre momentul când va deveni mamă pentru prima dată

În urma cu ceva timp, în aprilie, Lidia Buble vorbea chiar despre sarcină și spunea că nu este exclus să iasă din izolare gravidă.Răzvan Simion era mereu cu ea, iar dacă înainte se plângeau că nu au timp, acum puteau fi, în sfârșit, împreună.

Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble.

Totuși, această fericire nu a ținut mult, pentru că Lidia Buble a fost nevoită să plece la Deva, unde tatăl ei bolnav avea nevoie de ajutor. Cele două luni de izolare le-a petrecut acolo, departe de Răzvan Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: