Redactia.ro
Home » Monden » Câți frați și câte surori are Lidia Buble. Răzvan Simion a intrat într-o familie numeroasă

Câți frați și câte surori are Lidia Buble. Răzvan Simion a intrat într-o familie numeroasă

Câți frați și câte surori are Lidia Buble. Răzvan Simion a intrat într-o familie numeroasă

Lidia Buble a cucerit publicul din România cu melodiile sale, iar după o colaborare cu Adi Sînă, artista care avea atunci doar 21 de ani a devenit, peste noapte, vedetă. Cariera ei a continuat să crească, astfel că în ziua de azi toți tinerii îi fredonează melodiile. Puțini sunt, însă, cei care știu ce copilărie grea a avut artista.

Cântăreața s-a născut într-o famili extrem de numeroasă: ea are nu mai puțin de 11 frați. La o primă vedere pare imaginea unei familii din povești, dar viața lor nu a fost deloc una de poveste. Lidia Buble a suferit multe lipsuri în copilărie, pentru că fiind atâția frați, iar părinții lor având slujbe modeste, nu puteau aduce atâți de mulți bani în casă încât să facă față tuturor cheltuielilor.

Lidia Buble, într-o familie cu 11 frați și surori

Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani). Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declarat Lidia, pentru Click!.

Tocmai pentru că banii au fost mereu o problemă, artista a început să muncească de mică, pentru a se putea descurca. Așa că aceasta era bonă pentru mai mulți copii.

„Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva. Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt. Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă”, a mai spus Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: