Redactia.ro
Home » Monden » Cum a început relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. Detalii despre cum cântăreața a pus capăt mariajului prezentatorului

Cum a început relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. Detalii despre cum cântăreața a pus capăt mariajului prezentatorului

Adulter Răzvan Simion

Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc este cea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. Cei doi au încheiat acum o relație de cinci ani, așa cum arată un mesaj postat de matinalul de la Antena 1, care ulterior a fost șters.

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a început când el era încă însurat

Ei au format un veritabil cuplu pentru cinci an, dar mulți nu își mai amintesc povestea din spatele idilei lor. La momentul la care cei doi s-au cunoscut, Răzvan Simion este căsătorit cu Diana, cu care avea doi copii.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cunoscut în 2014, iar timp de aproape an de zile ei au avut o relație interzisă. Ea era în postura de amantă, iar el era soțul infidel. În 2015 Răzvan Simion și-a făcut bagajul și s-a mutat de acasă, după luni de zile de relație adulterină.

Timp de șase luni cei doi au trăit o poveste de dragoste care s-a desfășurat în paralel cu mariajul prezentatorului de la Neața.

Lidia Buble a fost cea care a dorit o relație cu prezentatorul de la Antena 1

Cea care a pornit totul a fost, din informațiile apropiaților, este Lidia Buble, care a dorit cu ardoare să fie cu Răzvan Simion și mai mult decât atât, i-a propus să petreacă noaptea împreună.

Toate informațiile apărut sunt ușor romanțate. Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună”, a declarat o sursă apropiată matinalului, scrie Libertatea.

Un lucru ironic este că Răzvan Simion și Lidia Buble s-au cunoscut chiar în ziua aniversării căsătoriei celor doi soți, anume 25 septembrie.

După câteva luni în care și-a înșelat soția, prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” și-a lăsat relația extraconjugală și s-a întors acasă.

Dar nu pentru mult timp, pentru că Răzvan s-a întors la ea după ce Lidia Buble a insistat și chiar i-a dat cheia de la casa ei.

Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta. Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. colega lui de la matinal), cheia de la locuința ei. Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea”, a declarat un apropiat al celor doi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: