Redactia.ro
Home » Monden » S-a răzgândit Răzvan Simion în privința despărțirii de Lidia Buble? Mesajul de adio a fost șters de prezentatorul TV

S-a răzgândit Răzvan Simion în privința despărțirii de Lidia Buble? Mesajul de adio a fost șters de prezentatorul TV

GALERIE FOTO (2) Răzvan Simion despărțire Lidia Buble

După un anunț pe contul său de Instagram în care anunță că s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion a șters postarea în care dezvăluia că relația dintre el și cântăreața s-a încheiat. Să fie vorba oare de o rază de împăcare între cei doi, acesta fiind motivul pentru care prezentatorul de la „Neața” să fi decis să șteargă postarea?

Răzvan Simion a pus capăt zvonurilor conform cărora relația dintre el și cântăreața Lidia Buble s-a terminat, dar nu în felul în care fanii își doreau. El a spus că speculațiile din ultima vreme sunt, într-adevăr, reale. Într-un mesaj lung postat pe pagina sa de Instagram, Răzvan Simion a explicat că Lidia Buble nu mai este fericită lângă el și de aceea trebuie să o lase liberă.

Astfel, prezentatorul a dezvăluit că trebuie să se separe, pentru a se putea redescoperi.

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a scris Răzvan Simion.

Totodată, prezentatorul a explicat că ei au rămas prieteni și încă se ocupă de proiectul muzical.

Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept, a scris gazda emisiunii „Neața”.

Totuși, la o zi după ce a postat acel mesaj în care anunță despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion a șters acea declarație.

Să fie oare vorba de un regret al deciziei de a anunța despărțirea? Este posibil ca prezentatorul TV să fi șters postarea pentru că mai există o șansă de împăcare între el și Lidia Buble. Cântăreața nu a făcut, deocamdată, nicio declarație în acest sens.

Postare Instagram
Răzvan Simion a șters mesajul
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: