Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion. Fanii sunt șocați de ce se întâmplă cu prezentatorul de la Antena 1

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion. Fanii sunt șocați de ce se întâmplă cu prezentatorul de la Antena 1

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion este una oficială. Povestea de dragoste dintre cei doi, care a ținut cinci ani, s-a încheiat, iar cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”. El suferă foarte mult și chiar a slăbit cinci kilograme după despărțire.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai puternice cupluri din țară, mai ales după scandalul divorțului dintre prezentatorul TV și soția lui. Atunci, Diana și Răzvan Simion s-au despărțit, după ce acesta din urmă a cunoscut-o pe Lidia Buble.

Cei doi au trecut prin clipe grele împreună, mai ales că tatăl artistei, preot, nu a fost niciodată de acord cu relația lor. Mai mult decât atât, el i-a spus fiicei sale să îi aducă acasă, să îl cunoască, doar pe cel alături de care își va petrece restul zilelor. Așa că Răzvan Simion și familia Lidiei Buble nu s-au cunoscut niciodată.

Care este adevăratul motiv al separării dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Lucrurile nu merg bine în relația celor doi de mai bine de jumătate de an, spun apropiații acestora. Înainte de a izbucni îmbolnăvirile cauzate de coronavirus, cei doi au luat o pauză, iar Lidia Buble a mers acasă, în Hunedoara. Dar apoi, din cauza izolării și a restricțiilor, ea nu a mai putut reveni în casa lor din București.

Ulterior, când a reușit să ajungă din nou acasă, Lidia Buble și-a dat seama că nu îl mai iubește pe Răzvan Simion, iar acesta este sfârșit din cauza durerii și chiar a slăbit pentru că nu mănâncă.

De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan. Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, au explicat apropiații celor doi.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de cântăreața Lidia Buble printr-un mesaj pe Instagram, în care explică faptul că drumurile lor s-au separat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: