Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Lidia Buble înainte să fie celebră. Avea mai multe kilograme în plus şi nu semăna cu diva de acum

Cum arăta Lidia Buble înainte să fie celebră. Avea mai multe kilograme în plus şi nu semăna cu diva de acum

GALERIE FOTO (8) Lidia Buble acum si inainte

Lidia Buble a devenit una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. Dar înainte de a deveni celebră, Lidia era o simplă fată, care avea o legătură specială cu familia ei.

Cum arăta Lidia Buble înainte să fie celebră

Lidia Buble, în vârstă de 27 de ani este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Blondina a devenit celebră după ce a lansat melodia „Simțim la fel”, în colaborare cu Adi Sînă. Pe vremea aceea, Lidia Buble era doar o simplă fată, cu forme diferite față de acum.

La momentul actual, Lidia Buble are peste un milion de urmăritori pe Instagram, iar fanii adoră felul în care aceasta arată acum.

La începutul carierei sale, Lidia era complet diferită, atât coafura, cât și machiajul arătau total diferit. În ultimii ani, artista a suferit diferite schimbări, iar asta cu ajutorul make-up artiștilor și a stiliștilor.

Deși avea câteva kilograme în plus, destul de vizibile, Lidia nu s-a sfiit să arate acest lucru în public. Totuși, de-a lungul timpului, Lidia a slăbit considerabil, având un corp tonifiat și bine lucrat.

Lidia a devenit cunoscută la vârsta de 21 de ani după ce a colaborat cu Adrian Sînă, dar relația cu Răzvan Simion a făcut-o și mai celebră.

Lidia Buble, într-o relație cu Răzvan Simion

După ce a devenit cunoscută în lumea artiștilor, Lidia Buble s-a cuplat cu prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion, în vârstă de 40 de ani, care avea la vremea aceea o căsnicie cu Diana, împreună cu care are doi copii.

După o relație de cinci ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, dar au păstrat o relație de prietenie specială, pe care probabil nu mulți o pot înțelege.

Lidia Buble are o familie numeroasă, mai exact, are 10 frați, aceasta fiind unul dintre cei 11 copii ai pastorului Bisericii Penticostale Emanuel din Deva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: