Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, gest surprinzător. Cum a reacționat vedeta după ce a fost oprită de un om al străzii

Lidia Buble, gest surprinzător. Cum a reacționat vedeta după ce a fost oprită de un om al străzii

Lidia Buble, gest surprinzator

De multe ori, oamenii străzi știu să-și aleagă persoanele cărora le cere bani. În timp ce unele vedete nu știu cum să fugă de asemenea persoane sau să se laude cu averea lor, Lidia Buble a făcut un gest cu adevărat suprinzător.

După ce a fost oprită de un om al străzii, artista a mers la magazin și i-a cumpărat mâncare.

Lidia Buble, gest surprinzător.Cum a reacționat vedeta după ce a fost oprită de un om al străzii

Lidia Buble continuă să surprindă publicul. Urmărită de paparazzi Spynews.ro, artista a fost surprinsă în momentul în care ajuta un om al străzii.

Imaginile surprise arată ce fel de persoană este Lidia, în afara faptului că a devenit una dintre cele mai talentate artiste din România.

După ce a mers la un salon de înfrumusețare, Lidia s-a oprit la un supermarket pentru a face probabil cumpărăturile necesare casei, dar în momentul în care s-a dat jos din mașină un om al străzii i-a cerut ceva de mâncare sau bani.

Cu toate că bărbatul mergea în spatele ei și îi vorbea, cântăreața a intrat în magazin, după care a ieșit cu trei sacoșe de cumpărături. Ajunsă la mașină, artista s-a oprit lângă bărbatul care i-a cerut de mâncare, și i-a oferit una dintre pungi, plină cu mâncare după care i-a spus câteva cuvinte.

Vezi video AICI.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Răzvan Simion și Lidia Buble au anunțat cu ceva timp în urmă că s-au despărțit. Cei doi și-au spus la revedere după cinci ani de relație. Prezentatorul de la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani a fost cel care a anunțat despărțirea, lăsând să se înțeleagă că Lidia a fost cea care a încetat să mai aibă sentimente pentru el.

Se pare că principatul factor care a dus la despărțirea dintre cei doi, ar fi fost faptul că jurnalistul amâna momentul în care să își schimbe credința, iar din această cauză neînțelegerile au fost din ce în ce mai multe.

Momentan, Răzvan și Lidia locuiesc în aceeași casă, după cum a precizat chiar artista în emisiunea prezentată de fostul său iubit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: