Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion s-a mutat împreună cu noua sa iubită. Lidia Buble nu mai are nicio șansă!

Răzvan Simion s-a mutat împreună cu noua sa iubită. Lidia Buble nu mai are nicio șansă!

GALERIE FOTO (2) Răzvan Simion s-a mutat împreună cu noua sa iubită.

Răzvan Simion s-a mutat împreună cu noua sa iubită. Vestea că Răzvan Simion și-a refăcut viața alături de o altă femeie, i-a cam luat prin surprindere pe susținătorii acestuia. Se pare că relația dintre prezentatorul Tv și Daliana Răducan este foarte seriosă, având în vedere că cei doi s-au mutat deja împreună.

Răzvan Simion s-a mutat împreună cu noua sa iubită. Lidia Buble nu mai are nicio șansă!

Răzvan Simion s-a mutat împreună cu noua sa iubită. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 pare că a trecut peste despărțirea de Lidia Buble. Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie. Daliana are și un site în care își promovează munca, fiind foarte mândră de business-ul ei.

Ei bine, Răzvan și Lidia nu mai au nicio șansă de împăcare, având în vedere că prezentatorul Tv s-a mutat împreună cu noua sa iubită. Mai mult, aceștia s-au mutat în casa pe care matinalul a făcut-o împreună cu artista. Se știe deja că Lidia a fost cea care s-a ocupat de mobilarea casei și cea care a venit cu ideea să se mute în casă nouă, pentru că nu voia să mai locuiască la bloc. Răzvan Simion a fost surprins la două luni după ce s-a despărțit de Lidia, în compania Dalianei, în timp ce se aflau în Turcia. La acel moment, matinalul a negativ faptul că ar avea o relație cu acesta, dar acum, Răzvan nu se mai ferește.

Daliana Raducan, noua iubita a lui Razvan Simion

Ce relație au Lidia Buble și Răzvan Simion acum

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună cinci ani, dar povestea lor de dragoste a luat sfârșit anul trecut. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul tv, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare. “O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.”, a fost mesajul lui Razvan.

Deși s-au despărțit de un an, Lidia Buble nu a reușit să-și facă o nouă relație și potrivit acesteia, momentan nu își dorește să aibă o nouă relație. În ceea ce privește relația pe care o are în prezent cu fostul iubit, artista a răspuns cu sinceritate. Lidia Buble a spus că se înțeleg mult mai bine decât înainte. ”Lucrăm în continuare împreună și ne înțelegem mai bine decât înainte”, a spus artista. Mai mult, matinalul este în continuare manaerul cântăreței, fiind persoana care o susține cel mai mult în cariera sa muzicală. Întrebată ce părere are despre noua iubită a lui Răzvan, Lidia a spus că Daliana este o femeie norocoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: