Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj i-a transmis Răzvan Simion colegului său, după ce a aflat că va deveni tată. Prezentatorul de la Antena 1 l-a felicitat în direct pe Dani Oțil

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Simion colegului său, după ce a aflat că va deveni tată. Prezentatorul de la Antena 1 l-a felicitat în direct pe Dani Oțil

GALERIE FOTO (2) Ce mesaj i-a transmis Răzvan Simion colegului său, după ce a aflat că va deveni tată

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Simion colegului său, după ce a aflat că va deveni tată. Dani Oțil a anunțat în urmă cu puțin timp că va deveni tătic pentru prima dată, după ce iubita sa, modelul Gabriela Prisăcariu este însărcinată. Răzvan Simion, colegul său de breaslă, i-a transmis lui Dani un mesaj. Fostul iubit al Lidiei Buble l-a felicitat în direct pe viitorul tătic, ce-i drept în stilul său caracteristic.

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Simion colegului său, după ce a aflat că va deveni tată. Prezentatorul de la Antena 1 l-a felicitat în direct pe Dani Oțil

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Simion colegului său, după ce a aflat că va deveni tată. Dani Oțil va deveni pentru prima dată tătic, după ce iubita sa, Gabriela Prisăcariu este însărcinată. Prezentatorul de la Antena 1 a fost cel care a făcut anunțul surprinzător. La scurt timp, mesajele cu felicitări au început să curgă pe rețelele de socializare. Luni dimineața, i-a venit rândul colegului său de breaslă, Răzvan Simion să-l felicite pe moderatorul tv. Fostul iubit al Lidiei Buble este extrem de fericit pentru prietenul său cel mai bun, felicitându-l pe viitorul tătic în timpul emisiunii „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

De asemenea, Răzvan a făcut și o glumă pe seama acestei veșt. Acesta i-a spui lui Dani Oțil că au început negocierile pentru a-i lua motoarele și mașinile, menționând că Gabriela Prisăcariu nu va mai avea nevoie de ele. „Nu știu cum se zice la români sau în alte părți. Felicitări, să fie într-un ceas bun, bravo, bă! O să avem un «nepoțel». Deja au început împărțelile. Ne împărțim motoarele, mașinile, să vedem care ce ia, că bănuiesc că nu o să mai ai nevoie de ele, Dănuțule. Hai să fim serioși. Am împărțit deja tot de aseară”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil.

Viitorul tătic i-a răspuns imediat lui Răzvan, menționând că viitorul lui statut de tătic nu va schimba nimic în acest sens și că va rămâne la fel de pasiont de tot ce ține de motoare. „Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse”, a declarat Dani Oțil.

Dani Oțil știe sexul copilului său

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a anunțat că știe exact sexul copilului lui, dar le-a promis fanilor săi că îl va dezvălui abia peste o lună. „Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”, a mai transmis iubitul Gabrielei Prisăcariu.

Duminică, cei doi îndrăgostiți au făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Gabriela și Dani vor deveni peste câteva luni, părinți pentru prima oară. Atât modelul, cât și prezentatorul TV au publicat pe Instagram o poză în care apare burtica Gabrielei, semn că sarcina este înaintată. „Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil… Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre… Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă şi bebeluşii insule… Pentru toţi…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta şi se vor face speculaţii. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oţil.

Dani Otil va deveni tatic

Mihaela Rădulescu despre copilul lui Dani Oțil

Fosta iubită a celebrului prezentator recunoaște că relația lor l-a împiedicat pe Dani Oțil să devină tată mai devreme. Aceasta declara cu ceva timp în urmă că s-ar bucura enorm să audă că va deveni tătic. „Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.”, spunea anul trecut Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: