Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, primele declarații după anunțul sarcinii iubitei sale. Ce a spus despre sexul bebelușului

Dani Oțil, primele declarații după anunțul sarcinii iubitei sale. Ce a spus despre sexul bebelușului

Gabriela și Dani Oțil spun astăzi marele „DA!” în fața lui Dumnezeu! Ce rol important va avea micuțul Tiago FOTO/VIDEO

Dani Oțil a făcut noi declarații cu privire la sarcina iubitei salei, Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul de la Antena 1 a precizat că într-o lună va dezvălui și sexul viitorului său copil.

Dani Oțil, primele declarații după anunțul sarcinii iubitei sale. Ce a spus despre sexul bebelușului

După ce duminică a suprins pe toată lumea cu vestea că va deveni tătic, deoarece iubita sa, Gabriela Prisăcariu este însărcinată, Dani Oțil a făcut noi declarații, luni, în emisiunea sa matinală, de la Antena 1. Prezentatorul a mărturisit că el și Gabriela știu, deja, sexul bebelușului, dar că îl vor face public într-o lună.

„Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețivă, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”, a spus Dani Oțil la „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

Tot duminică, Dani Oțil a publicat și o fotografie cu burtica Gabrielei Prisăcariu, semn că sarcina este avansată.

„Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil… Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre… Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă şi bebeluşii insule… Pentru toţi…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta şi se vor face speculaţii. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oţil, postat sub poza logodnicei sale.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, împreună din 2019

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu din anul 2019. La un an de relație, Dani Oțil a cerut-o de soție pe frumoasa blondină, în timpul unei vacanțe în Mexic. Gabriela este bsolventă de Drept, este model şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). A fost poreclită „Miss Funduleț”, datorită formelor sale apetisante.

Cum și-a surprins Dani Oțil iubita de Ziua Îndrăgostiților? ”Un an de inel... Ce an”

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu după ce a fost cerută de soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: