Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a surprins Dani Oțil iubita de Ziua Îndrăgostiților? ”Un an de inel… Ce an”

Cum și-a surprins Dani Oțil iubita de Ziua Îndrăgostiților? ”Un an de inel… Ce an”

GALERIE FOTO (3) Cum și-a surprins Dani Oțil iubita de Ziua Îndrăgostiților? ”Un an de inel... Ce an”

Dani Oțil și-a surprins iubita de Ziua Îndrăgostiților într-un mod foarte frumos, mai ales că totul s-a întâmplat la prima oră a dimineții, iar Gabriela era încă goală în așternuturi. 

Cum și-a surprins Dani Oțil iubita de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților i-a prins pe Dani Oțil și Gabriela Priscăriu într-un moment foarte romantic și intim, iar cei doi au vrut să împărtășească acest lucru cu urmăritorii lor.

Dani Oțil i-a făcut o surpriză florală iubitei sale, modelul Gabriela Prisăcariu. Blondina a fost trezită cum nu se poate mai frumos, iar matinalul nici că putea să prindă un moment mai prielnic, mai ales că partenera lui era goală, acoperită doar de așternuturile calde.

Cum și-a surprins Dani Oțil iubita de Ziua Îndrăgostiților? ”Un an de inel... Ce an”

Prezentatorul de la Antena 1 nu a ținut să facă declarații de dragoste siropoase, însă felul în care partenera lui s-a trezit, lângă un buchet imens de flori parfumate, a însemnat mai mult decât orice cuvânt.

De curând au sărbătorit un an de la logodnă

Cu puțin timp în urmă, cei doi au sărbătorit un an de logodnă. Cu acest prilej, Dani Oțil a postat pe rețelele de socilaizare un mesaj frumos, plin de înțeles și de iubire pentru viitoarea lui soție.

„Un an de inel… Ce an”, a scris Dani Oțil în dreptul unei fotografii în care își ține iubita în brațe, în piscină.

Cum și-a surprins Dani Oțil iubita de Ziua Îndrăgostiților? ”Un an de inel... Ce an”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut prin intermediul emisiunii pe care acesta o prezintă alături de Răzvan Simion, iar dragostea a fost chiar de la prima vedere.

Gabriela Prisăcariu este una dintre câștigătoarele de la Supermodels by Cătălin Botezatu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, Cei doi se potrivesc de minune și nu puține au fost momentele în care vedetele noastre au fost protagoniștii unor momente siropoase, semn că o compatibilitate mai mare nici că ar putea exista.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu după ce a fost cerută.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.  Acum, urmează ca cei doi să planifice nunta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: