Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza i-a propus lui Dani Oțil să-i fie nașă de cununie. Reacția prezentatorului

Loredana Groza i-a propus lui Dani Oțil să-i fie nașă de cununie. Reacția prezentatorului

Loredana Groza i-a propus lui Dani Oțil să fie nașa lui de cununie cu Gabriela Prisăcariu. Întreg momentul a fost filmat, iar reacția prezentatorului este fabuloasă.

Loredana Groza i-a propus lui Dani Oțil să-i fie nașă de cununie

Bat clopote de nuntă pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Chiar dacă și-au anulat marele eveniment din cauza pandemiei, cei doi viitori miri l-au reprogramat pentru la anul. În seara finalei X Factor România, Loredana Groza i-a propus îndrăgitului prezentator să-i fie nașă de cununie, informează cancan.ro

Propunerea a avut loc în timp ce Loredana Groza exersa câțiva pași de horă cu Dani Oțil. Momentul a fost filmat de Răzvan Simion și abia astăzi a fost făcut public. În timp ce Dani Oțil era atent la pații de dans, celebra cântăreață îl întreabă: Dacă vrei, te nășesc, vrei să te nășesc?”Surprins de ceea ce a auzit, Dani i-a răspuns: “Mai ai pe anul ăsta…?”, iar Loredala la rândul ei: “Băi… am și eu.. știi, sunt ca furnicile alea, care bagă în pământ”. Dani a continuat și a mai întrebat-o: “Am pus ceva de-o parte?”, iar Loredan i-a confirmat: “Da, am copacii mei cu rădăcini, așa”.

În timpul finalei “X Factor”, Loredana Groza i-a propus lui Dani Oțil să-i fie nașă la nunta cu Gabriela Prisăcariu. Filmarea cu discuția dintre cei doi a fost făcută publică azi de Răzvan Simion © Instagram Stories

Captură foto: Cancan

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anulat nunta

Pandemia de coronavirus a anulat nunțile multor îndrăgostiți în acest an, iar cele care au avut loc, cu număr restrâns de persoane. Și Dani Oțil împreună cu iubita sa, Gabriela Prisăcariu au reprogramat evenimentul. Dani a făcut anunțul în cadrul emisiunii sale de la Antena 1: ”Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat.”

daniotilcadouiubita2

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu la începutul acestui an. Totul s-a întâmplat în timpul unei vacanțe în Mexic.  Se pare că aceasta i-a cucerit inima cu adevărat, având în vedere că i-a oferit un inel de unire a destinelor. ”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi”, a declarat prezentatorul.

Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul primit de Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută odată cu participarea la ”Supermodels by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat. Ea are 27 de ani, iar prezentatorul 39. Așadar, diferența de vârstă este de 12 ani.Înainte de Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil s-a mai iubit cu Mihaela Radulescu, iar după despărțirea de aceasta nu a mai fost văzut la brațul vreunei femei. De altfel, Dani Oțil a spus că a suferit foarte mult după despărțirea de frumoasa prezentatoare.

”Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani.Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine. Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau. M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul. Dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor” , a povestit Dani Oțil la Antena 1 cu mai mult timp în urmă.

Dani Oţil rupe tăcerea după CINCI ANI. Care este MOTIVUL REAL al despărţirii de Mihaela Rădulescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: