Redactia.ro
Home » TV » Iubita lui Dani Oțil a recunoscut că are silicoane! Cum arăta în adolescență

Iubita lui Dani Oțil a recunoscut că are silicoane! Cum arăta în adolescență

GALERIE FOTO (9)

Gabriela Prisăcariu a spus adevărul. Iubita lui Dani Oțil a recunoscut că a apelat la intervenția medicului estetician pentru a-și îmbunătăți bustul.

 

Iubita lui Dani Oțil, adevărul despre operațiile estetice

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Dani Oțil pare să își fi găsit iubirea în brațele fotomodelului cu care se mândrește.

Gabriela Prisăcariu a devenit acum un nume cunoscut în lumea mondenă. Vedeta a debutat în lumea modellingului în adolescență și are o carieră de invidiat. Iubita lui Dani Oțil a trecut printr-o serie de schimbări uluitoare, de-a lungul anilor. Fotomodelul a spus adevărul cu privire la operațiile estetice și a recunoscut că a apelat la medicul estetician și și-a pus silicoane.

Blondina lui Dani Oțil s-a filmat din cabinetul medicului estetician, după ce a mers la un control și a decis să împărtășească acest lucru fanilor. Fotomodelul a discutat cu medicul estetician pe tema implantului mamar și a reușit să satisfacă curiozitatea urmăritoarelor sale.

”Pentru că primesc foarte multe mesaje despre unde mi-am pus implanturile! Astăzi am venit la control! Ce implanturi mi-ați pus? Cât mi-ați pus, ce formă au? Primesc o grămadă de întrebări! Nu”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul personal de Instagram.

Medicul fotomodelului a declarat că au trecut cinci ani de când Gabriela și-a făcut intervenția la nivelul bustului. Mai mult, renumitul medic le-a împărtășit și fanilor vedetei mai multe secrete despre implantul mamar. Iubita lui Dani Oțil are o proteză rotundă, iar implanturile, care sunt de 300 ml, sunt amplasate sub mușchi.

Gabriela Prisăcariu a mărturisit că nu s-a confruntat cu nicio problemă în cei cinci ani de când are operațiile estetice și pare mândră că a recurs la această îmbunătățire.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se căsătoresc

 

Dani Oțil era unul dintre cei mai râvniți burlaci până să o cunoască pe frumoasa blondină. Gabriela Prisăcariu pare să fie cea care l-a cucerit definitiv pe faimosul prezentator al matinalului de la Antena 1.

Dani Oțil s-a arătat hotărât să ducă dragostea la alt nivel și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa vedetă.

,,Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu, după cererea în căsătorie.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și-a cerut iubita în căsătorie în Mexic, la începutul acestui an. Nunta celor doi va avea loc, cel mai probabil, în 2021, și este unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz-ul românesc.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: