Redactia.ro
Home » TV » Șerban Huidu l-a atacat pe Dani Oțil! De la ce a început scandalul

Șerban Huidu l-a atacat pe Dani Oțil! De la ce a început scandalul

Şerban Huidu, din nou implicat într-un accident rutier în Bucureşti. Prezentatorul TV este de vină

Un nou scandal în showbiz! Șerban Huidu l-a atacat pe Dani Oțil pe rețelele de soalizare. Mesajul postat de prezentatorul de la ”Cronica cârcotașilor” a șocat pe toată lumea. 

Șerban Huidu l-a atacat pe Dani Oțil

De curând, Șerban Huidu, prezentatorul emisiunii ”Cronica cârcotașilor” l-a atacat pe Dani Oțil pe contul lui de Facebook. Acesta s-a legat de un scandal mai vechi în care prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut niște afirmații răutăcioase.

În postarea lui Huidu acesta a povestit o întâmplare trăită cu ceva timp în urmă de colegul său Codruț Keghes, alias Dezbrăcatu. Într-o întâlnire dintre acesta din urmă și Dani Oțil, matinalul de la Antena 1 a făcut niște afirmații răutacioase. Dani l-a întrebat pe Dezbrăcatu câți ani are mașina sa, iar răspunsul a fost: „zece”, scrie playtech.ro.

Atunci, Dani Oțil a oferit o replică ofensatoare la adresa omului de televiziune spunând că: ”hm, și lucrezi în televiziune?!?”. Șerban Huidu a considerat și atunci, și se pare că și acum, că răspunsul prezentatorul a fost unul nepotrivit. La finalul mesajului postat pe Facebook, Șerban Huidu l-a atacat pe Dani Oțil amintindu-i că are o afacere care nu este prosperă în aceste momente, din cauza pandemiei.

”Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Otil . La care Dani il intreaba: „cati ani are masina ta?” Dezbra raspunde: „zece”. Dani: ” hm si lucrezi în televiziune?!?” În poza de mai jos vedeti cum „marele” antreprenor horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, daca citești asta sa știi ca a fost scrisa de echipa Cronicii, despre care nu știai daca mai exista”, a scris Șerban Huidu pe pagina sa de socializare.

Răspunsul lui Dani Oțil la atacul lui Șerban Huidu

Răspunsul lui Dani Oțil nu a ezitat să apară. Prezentatorul de la Antena 1 a fost umil și și-a cerut scuze public față de Codruț Keghes. Însă și după asta, Șerban Huidu l-a atacat pe Dani Oțil.

”Îmi pare rău ca nu ai gustat ironia mea. Ciudat… Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu vă apreciez chiar și așa… Când nu se mai uită lumea. Știm amândoi câte materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul că ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuită dintr-un alt context…nici nu mă deranjează. Ba mai mult, pe etichetă scrie 700 RON… Da eu nu i-am dat. Treaba cu Dezbrăcatu mi se pare însă mult. Poate am spus-o imitând pe cineva. Sau tot ironic…pentru că ar merita mai mult. Nu e genul meu de discurs. Eu am mașina din 2012. Scuze, Codrut Keghes. So… Keep up the good work! Cred, Șerban Huidu… Că ai destule pe cap mai importante decât să mă cerți pe mine. Spor!”, a comentat Dani Oțil.

Șerban Huidu a dorit să aibă el ultimul cuvânt în acest scandal, astfel că a postat un răspuns la declarația lui Dani Oțil, înțelegându-se că ironia matinalului a fost ”una proasta”.

”Dani Otil, e ok bro. Toti facem ironii. Unele mai bune, altele mai proaste”, a replicat Huidu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: